„Шумът на парите“ 2017 събира на едно място лидерите на мнение в икономиката

Осмото издание на едно от най-големите икономически събития в страната остава безплатно за посещение

 

Най-големият специализиран финансов форум в страната „Шумът на парите” ще се проведе за осма поредна година в София на 31 май и 1 юни (сряда и четвъртък) в зала Ефе на хотел „Маринела“.

 

Двудневният форум се организира от финансовия сайт Profit.bg от 2010 г. насам и традиционно посреща над 40 лектори от страната и чужбина и повече от 1400 гости.

 

„В информационното общество, в което живеем, съдържанието и гледните точки, до които имаме достъп, са безгранични, но стойността на информацията е ниска. Ето защо все повече се откроява смисълът от събития като „Шумът на парите“ – всяка година задаваме дневния ред за икономическия просперитет на страната, благодарение на експертите, които присъстват на събитието. Напълно в унисон с мисията на сайта Profit.bg, търсим отговорите на важните въпроси“, заяви Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

 

Старт на богатата програма на форума през 2017 г. ще дадат Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор, и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на Уникредит Булбанк.

 

В първия ден са предвидени дискусии по темите Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти. Вторият ден от Шумът на парите ще бъде открит с панел Банки и небанкови финансови институции. Следват още Бъдещето на технологиите и Икономиката на България.

 

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

 

Новият панел тази година е Лични финанси, докато икономистите ще говорят, както за проблемите на пазара на труда, така и за перспективите пред икономиката на страната след проведените наскоро избори.

 

През 2017 г. форумът „Шумът на парите“ се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс и LG.

 

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

 

За „Шумът на парите“:

„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти.

 

„Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *