Поли Паскова и Шкумбата развяват трибагреника из цялата страна

БОБИ ЧОЛАКОВА
Националното турне стартира  във Враца

Фолклорната звезда Поли Паскова и любимецът на три поколения българи Шкумбата ще развеят трибагреника в 20 градове на България по време на националното 
турне „Свята Земя Българска”, което стартира от Враца утре, 20 април. Финалът е на 30 юни в Кюстендил, съобщава ВИП Комюноикейшън.
Заедно с народната певица и с Царя на хумора на площадите ще вихри хоро емблематичният ансамбъл „Чинари”.  Останалите дати от турнето са: Плевен (21 април), Ловеч (27 април), Велико Търново (4 май), Русе (5 май), Търговище (11 май), Шумен (12 май), Добрич (18 май), Варна (19 май), Бургас (25 май), Казанлък (26 май), Стара Загора (1 юни), Сливен (2 юни), Хасково (8 юни), Асеновград (9 юни), Пловдив (15 юни), Пазарджик (16 юни), София (22 юни), Благоевград (29 юни).

Преди всеки концерт кметът на общината, заедно с експерти от организаторите на събитието от сп. Бизнес Клуб, ще провеждат срещи с местния бизнес под мотото „Силни региони за силна икономика”. Благодарение на бизнеса, концертите ще бъдат безплатни за публиката.

„Турнето „Свята земя българска” е под егидата на г-жа Даниела Димитрова – собственик на списание „Бизнес клуб”. За мен тя е истинска българка и голяма националистка. Смисълът на концертите е да повдигнат българския дух и национално самочувствие чрез народните хора и песни. Всеки концерт ще започва с молитва за България. Тази обща молитва,  дадена ни от Богородица, ще помогне да изградим мощен енергиен стълб към небето. Радвам се, че към инициативата ни се присъедини и актьорът   Димитър Туджаров – Шкумбата, който е и водещ на концертите“, споделя Поли Паскова.
 
ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА 
 
VIP COMMUNICATION PR – General manager

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *