Примата Йорданка Христова ще доведе морето в София

БОБИ ЧОЛАКОВА
Звезди от сцената и екрана бъркат коктейли в  Maxim Restaurant and garden 

Вечните хитове на примата на родната естрада Йорданка Христова ще доведат морето в София с откриването на басейна в обновената градина на най-зеления ресторант в София – Maxim Restaurant and garden в бившия Дипломатически клуб в Горна баня.
В нощта на Maxim Pool&Garden Grand Opening на 31 май вечерта звезди от сцената и екрана ще се насладят на последния писък сред летните коктейли, с любезното съдействие на Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder-scotch whisky, Davidoff и Transimport.
Ресторант Максим е разположен в полите на Витоша на територията н а Дипломатически клуб в комплекс ,,Глория Палас, основан през далечната 1962 г.
„Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции обединяващи поколения аристократи на стара София“, разкриват своите амбиции домакините.
Ресторантът, в който преди дни се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на Спорт Тото,  разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.
Ресторантската част се помещава в три етажна сграда – на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар – там през уикенда премиерът Бойко Борисов за поредна година ще влезне в надпревара с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици за ВИП-турнира, който по традиция се провежда на този корт. 

Комплексът разполага и с лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж – основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.

VIP COMMUNICATION Agency
ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА 
 
VIP COMMUNICATION PR – General manager
 
Сдружение за културно-историческо наследство Велика БОЛГАРИА –
Председател на УС  http://velikabolgaria.org/
В. Велика БОЛГАРИА – Издател и главен редактор 
 
BG Media London – Специален кореспондент 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *