Родни звезди яхнаха 550 коня за откриването на летния сезон в София

БОБИ ЧОЛАКОВА
0990ВИП-гости аплодират Йорданка Христова край басейна на   MAXIM Pool and Garden
Грандамата на българската естрада – Йорданка Христова, откри с вечните си хитове летния сезон в столицата на грандиозно парти в обновената градина с бесейн на най-зеления ресторант в София – Maxim Restaurant and Garden. Водещ на събитието в бившия Дипломатически глуб в Горна баня бе доказалият певчески талант в шоу „Като две капки вода“ – Павел Владимиров. Той успя да провокира художествения талант на популярните гости в Maxim, сред които попзвездата Диана Дафова, Мисис Баба Капка Амзина, Златният глас на България – носителят на ИКАР Симеон Владов и най-популярният 0980психолог Еленко Ангелов. Звездите рисуваха върху бисквити с бял гланц, измайсторени от сладкарско ателие Дидис, а публиката аплодира всички като победители. В програмата се включиха и талантите на частното столично училище „Орфей“, които спечелиха сърцата на присъстващите с танци и артистизъм. Лицето на ресторант Maxim – Валентин, се качи на сцената, за да поздрави гостите:11 „С Вашето присътвие ние знаем, че сме в правилната посока и нашите усилия не са и няма да бъдат никога напразни. Специални благодарности на нашите партньори от Лайт Систем, на Александър Латинов – DJ Alex, който е и музикален водещ на вечерта и на всички специални събития при нас! Без вас хора, Максим нямаше да звучи красиво и да блести така силно! Искаме да благодарим и на Филмова къща Мони Арт – вие правите нашите емоции вечни! Благодарим Ви, че сте с нас в нелекия ни път! Забавлявайте се!“. Специални гости на вечерта бяха председателят на Българската Търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, бившата зам.-министърка на туризма Надя Маринова, парламентарният съветник Таня Китик, ексшефът на Нова телевизия Явор Цаков, 09980звездата от ВИП Брадър Рени, собствениците на АГ-болница Свети Лазар – семейство Николови, дерматологът проф. д-р Георги Чернев, бизнесмени, предприемачи, водещи архитекти и журналисти.
Атракция на лятното парти бе първият български спортен автомобил SIN Cars – с 550 конски сили под капака, а гостите засипаха с въпроси неговия създател Росен Даскалов.0890
Ресторант Максим е разположен в полите на Витоша на територията на Дипломатически клуб в комплекс Глория Палас, основан през далечната 1962 г. „Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции обединяващи поколения аристократи на стара София“, разкриват своите амбиции домакините. Ресторантът, в който преди дни се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на Спорт Тото, разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места. Ресторантската част се помещава в три етажна сграда – на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар – там през уикенда премиерът Бойко Борисов за поредна година ще влезне в надпревара с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици за ВИП-турнира, който по традиция се провежда на този корт. Комплексът разполага и с лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж – основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.
Снимки www.vipcompr.com
ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА 
 
VIP COMMUNICATION PR – General manager

One thought on “Родни звезди яхнаха 550 коня за откриването на летния сезон в София

  • юни 4, 2017 at 11:05
    Permalink

    Писали сте неверни неща. Sin R1 не е „първият български спортен автомобил“. Това е втората серийно произвеждана българска спортна кола. Преди това има най-малко 4 други български спортни коли (поне за толкова зная аз, а може да има и още повече), като в това число дори не включвам произвежданият в Пловдив „БулгарАлпин“ със закупено разрешително от „Рено“. Българските разработки на спортни коли преди Sin R1 са: София Б (първата родна спортна кола, при това произвеждана серийно), Fazer и Aeromaster LMP (сглобяема кола, която е копие на 2003 Bentley Speed 8) + още една без име, която бе продадена във Великобритания. Освен това, още няколко други български разработки на спортни коли в единични бройки са създадени преди дълги години от Валери Станчев. Проверявайте си фактите, преди да пишете статии.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *