Бал на „Жълтата роза“ и Зонта клуб „София”

БОБИ ЧОЛАКОВА

Двадесет и вторият традиционен  годишен  Бал на „Жълтата роза“, организиран от Зонта клуб „София”, събра близо 22 хиляди лева от томболата, тайния и явния търг. Тази година дарените средства са са реализация на проекта „Млади таланти в танцовото изкуство“ и издаване на книгата „Свят без насилие“.

Патрон на тазгодишния бал бе легендарната гимнастичка0990 Илияна Раева, която подари топка с подписите на златните момичета донесна на търга 1000 лева. Водещ на събитието в зала „Роял” на хотел „Балкан” бе Ники Кънчев.

Илияна Раева сподели след събитието на своята страница във ФБ: „Благодаря за честта да бъда патрон на Бала на жълтата роза…Благодарих за честта да съм патрон на бала, който има благородната кауза да направи благотворителен търг, чиито събрани средства да подпомогнат Националното училище за танцово изкуство София.  От името на „златните момичета“ подарих за търга топка с автографи от тях и изказах своето възхищение от дейността на организацията, която както вече споделих се изразява в множество благородни каузи.  Намирам сравнение между Художествената гимнастика и Зонта клуб в това, че и те, и ние показваме пред света силата, красотата и величието на жената. ..За мен беше чест!

09990Астроложката Светлана Тилкова-Алена, член на управителния съвет на клуба, която всеотдайно работи за благотворителните каузи, отново се включи дейно в организацията и в танците. Директорът на фестивала „Златната липа”, режисьорката Магдалена Ралчева и съпругът й Румен Ралчев също бяха сред присъстващите.

088000

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *