Оранжевото е новото черно:

Колекцията XS Power Drink е обогатена с новата напитка Orange Kumquat Blast с вкус на портокал и кумкуат

Лятото е в разгара си и XS Power Drink го приветства с новия си вкус – Orange Kumquat Blast. Той дава невероятна свежест и позитивна енергия, комбинирайки класическия вкус на портокал с екзотичния цитрусов плод кумкуат.  

 

Високото съдържание на витамини от групата B (B3, B5, B6, B12), с които се отличава цялата серия XS, намаляват усещането за умора и отпадналост, а пантотеновата киселина подпомага умствената дейност. XS Power Drink Orange Kumquat Blast е най-добрият съюзник в сезона на бикините не съдържа захар и е нискокалоричен – в 1 кен има само 10 калории.

 

Orange Kumquat Blast е новото попълнение в семейството на XS Power Drinks и добавя нов вкус наред с Electric Lemon, Tropical, Pink Grapefruit и Wild Berry Blasts. Линията XS съдържа и напитки с 25% концентриран плодов сок и добавен витамин C – това са Mango Passion и Dragon Fruit.

 

Новият Orange Kumquat blast е подходящ за консумация през целия ден и след дълга лятна нощ, както и при дълго пътуване, когато имаш нужда от силна концентрация. Напитката освежава бързо и те презарежда, за да бъдеш дълго в кондиция.

 

XS Power Drink е и перфектният спътник на спортуващите в летните горещини.

 

XS Power Drink се продава ексклузивно от Amway на https://www.amway.bg/   

За енергийната напитка XS™ Power Drink

През 2001 Дейвид Вандервеен и Скот Куун разработват XS Power Drink[1] като източник на енергия в Laguna Beach, Калифорния. В началото напитката се предлага с два вкуса: цитрусов и комбинация от боровинка и грозде, а към момента портфолиото се състои от над 20 различни вкуса, налични в САЩ и над 500 милиона продадени кенчета през последното десетилетие. От 2003 г. XS Power Drink се дистрибутира ексклузивно от Собственици на Amway бизнес и допринася за успеха на бранда Amway. От 2012 XS Power Drink се разпространява из цяла Европа със следните вкусове – тропическа експлозия и лимонова експлозия, а на следващ етап към колекцията от вкусове се присъединяват още розов грейпфрут и горски плодове. През 2015 г. Amway, водещата в света компания за директен маркетинг, придобива бранда XS® Energy.

 

За Amway:

Amway е сред водещите фамилни компании за потребителски стоки в световен мащаб, която продава над 450 висококачествени продукти и иновативни решения в категориите козметика, уелнес и грижа за дома. Продуктите се продават на крайния клиент ексклузивно чрез независими дистрибутори. Компанията е основана през 1959  г. в гр. Ада, САЩ и оперира в над 100 държави и територии, генерирайки приходи от 8.8 милиарда щатски долара през 2016 г. Сред най-продаваните брандове на Amway са витамините, минералите и хранителните добавки NUTRILITE™, линията козметика за грижа за кожата и гримове ARTISTRY™ и системите за пречистване на вода eSpring™.

[1]Извън Европа XS Power Drink се нарича XS Energy Drink

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *