Intracom Telecom на американското издание на Световния мобилен конгрес

С 40-годишен опит, значителни R&D инвестиции и постижения в областта на по-умните свързани градове, компанията гледа към американския пазар за разрастване
  

Intracom Telecom, глобален доставчик на телекомуникационни системи и услуги, ще вземе участие в американското издание на Световния мобилен конгрес (12 – 14 септември 2017 г., Сан Франциско). На щанда си – S.116, в Южната зала, компанията ще представи свои нови системи и продукти, акцентирайки на решения за фиксиран безжичен достъп (FWA), микровълново предаване, 4G/5G fronthaul продукти в милиметровия радиочестотен спектър, телекомуникационен софтуер и решения, свързани с интернета на нещата, както и богато продуктово портфолио от услуги за умен град.

Intracom Telecom ще представи своето 28GHz Point-to-Multipoint (PtMP) решение WiBAS™-Connect, което е ориентирано към пазара на услуги за жилищен FWA с капацитет до 1 гигабит. Компанията ще демонстрира и своя Gigabit-To-The-Home продукт (StreetNode™ V60-PTP), опериращ във V-band спектъра, като ще наблегне на лесния монтаж на милиметровите радио решения с висок капацитет, които ще дадат възможност на интернет доставчиците да разширят своите оптични мрежи. На операторите, които се подготвят за 5G, Intracom Telecom ще покаже своето радио с ултрависока производителност (до 10 Gbit/s пълен дуплекс), опериращо в E-Band спектъра (UltraLink™-GX80), както и продуктовата си линия, идеална за операторски клас MW backhaul (OmniBAS™).

Освен това посетителите ще имат възможност да се запознаят с богатия набор от софтуерни решения на компанията, целящи да отговорят на нуждите в областта на доставка на цифрово съдържание, управление на клиентски опит, монетизация на услуги и оперативно съвършенство. Акцент в представянето на компанията на изложението в Сан Франциско ще бъде демонстрирането в реално време на платформата за Big Data анализ, създадена специално за телекомуникационния сектор, и на няколко други решения, въведени с цел подобряване на преживяването в клиентската мрежа. Уникалната платформа на Intracom Telecom за виртуализирани Wi-Fi услуги ще покаже как доставчиците на услуги, общественият сектор и частните предприятия могат да обединят и споделят своите точки за достъп, създавайки нова мрежа от услуги и нови бизнес модели и синергии.

Intracom Telecom ще представи и своите решения за Умен град и комплекси, включващи умно осветление, умно паркиране, управление на отпадъците, мониторинг на трафика и услуги за свързаност. Тези решения са фино и неразривно интегрирани в платформата за Обединени IoT оркестрация и монетизация на компанията, която осигурява 360-градусов поглед към интелигентните услуги в града, минимизира оперативните разходи, подобрява качеството на живот на жителите и генерира нови приходи за града. Intracom Telecom ще представи и последните си допълнения за интелигентни свързани домове и свързани автомобили. Благодарение на успешните операции на дъщерното си дружество в САЩ – Conklin-Intracom, Групата ще демонстрира своята мултиекранна IPTV&OTT платформа, позволяваща безпроблемното групиране на всяко цифрово съдържание и сигурната му доставка до всяко свързано устройство по всяко време, чрез всяка мрежа.

За да намерите повече за продуктите и решенията на Intracom Telecom, които ще бъдат изложени на щанд S.116 по време на MWC Americas 2017, моля, посетете: www.intracom-telecom.com/misc/mwca17

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *