Започна международния конкурс за омъжени дами Mrs. Planet 2017!

БОБИ ЧОЛАКОВА

Осмото издание на конкурсът събра в София дами от над  десет държави- Филипини, Монголия, Индия, Украйна, Испания, Армения, Русия, България, Виетнам, Грузия, Гърция и други под екологичната кауза „Green planet“- да запазим планетата чиста за нашите деца!

Конкурсът е организиран от Агенция Интерсаунд с президент 06Ирина Папазова.  В журито ще вземат участие международни директори, модни специалисти и рекламодатели, победителки в конкурса от минали издания.

В едноседмичния пре Рстой на участничките в България е предвидено разглеждане на  исторически забележителности –08илския манастир, старинното Банско, посетищение на Парка на танцуващите мечки, създаден от Бриджит Бардо, Парад на нациите, Талант шоу, брифинг по въпросите на екологичната кауза и много други.

Финалът на конкурса е на 24-ри ноември в Рейнбоу Плаза – София от 19.30 часа.
Той ще премине в няколко тура: Атрактивно откриване в Еко-костюми, представяне в национални носии, тур на талантите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетатта, приятелството между различните държави на основата на красотата и толерантността.

Мариета Славчева ПР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *