За трета поредна година Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е „Най-добрия ски хотел на България“

Боби Чолакова

 

Хотелът отново блесна на сцената на Световните ски награди

 

За трета поредна година Кемпински Хотел Гранд Арена Банско стана горд носител на титлата „Най-добър ски хотел на България“, присъдена от най-престижната организация в международната ски индустрия- Световните ски награди. Официалното награждаване се проведе на 21 ноември, събота в австрийския хотел A-ROSA Кицбюел и събра над 200 пазарни лидери и водещи експерти в ски туризма от Северна и Южна Америка, Европа, Азия и Австралия. Събитието бе част от специално подготвената за участниците тридневна програма от развлекателни активности и занимания. На бляскавата гала церемония бяха отличени най-добрите ски курорти, хотели и вили от цял свят. Сред поканените ВИП гости на червения килим бе и генералният мениджър Карстен Зойберт, който имаше удоволствието лично да приеме почетната статуетка от името на хотела.

 

„За всички нас в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е чест да бъдем удостоени с това ценно отличие за трети път“, коментира г-н Зойберт. „Допълнителна причина за радост е и факта, че отново споделяме триумфа си с курорта Банско, който също за поредна година бе избран за „Най-добър ски курорт на България“. Вярвам, че тези две награди затвърдяват позициите както на хотела, така и на дестнацията като лидери в предлагането на първокласни ски изживявания и качествено обслужване на световно ниво. Благодарим на всички наши гости за тяхната лоялност и подкрепа. С нетърпение очакваме да ги посрещнем за незабравима зимна ваканция през предстоящия ски сезон и да оправдаем гласуваното доверие!“.

 

Тази година бе много успешна за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, който само преди месец получи и друго елитно международно признание- награда за отличен брандинг от световната организация Superbrands. През месец септември пък хотелът спечели награда за „Водещ спа хотел на България“ от Световните туристически награди 2015 и „Най-добър спа център на хотел в България“ от Световните спа награди 2015. Наред с всички тези отличия от световен ранг е и TripAdvisor Серификат  за Отличие „Hall of Fame“ базиран на петте поредни Сертификата за Отличие на хотела от 2011 до сега.

 

Пълният списък с победителите на Световните ски награди 2015 е публикуван на: http://worldskiawards.com/winners/2015

 

 

За Световните ски награди

Основани през 2013 г., Световните ски награди имат за цел да повишат стандартите в ски индустрията чрез награждаване на организациите, които са лидери в своята област. Гласовете са на база на гласувания от професионалисти, работещи в ски индустрията – мениджъри, клиенти на туристически услуги, туроператори, агенти и медии и от крайните потребители (скиорите), гласували онлайн на официалния уебсайт на наградите. Световните ски награди са дъщерна организация на Световните туристически награди, които в момента празнуват своята 22-ра годишнина като „Оскарите на туристическата индустрия“.

 

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *