Facebook кани администраторите на онлайн общности в България на събитие в Лондон

Регистрацията за Facebook Communities Summit започва от днес и приключва на 1 декември

 

От днес администраторите на Facebook групи и страници и създаделите на събития могат да кандидатстват за участие в първото по рода си в Европа събитие – Facebook Communities Summit. Форумът ще се състои на 8 и 9 февруари 2018 г. в Лондон и цели да помогне на хората, които създават общности във Facebook да получат нови умения, да използват новоразработени дигитални инструменти и да получат съвети как по-успешно да развиват групите и страниците си и да популяризират събитията си.

Регистрацията за Facebook Communities Summit става чрез попълване на формуляр тук: https://facebookcommunitiessummiteuropebg.splashthat.com/.

Броят на участниците в събитието е ограничен. Регистрацията е възможна най-късно до петък, 1 декември 2017 г.

Facebook Communities Summit събира на едно място най-добрите създатели на общности в мрежата. В Лондон те ще имат възможността да се запознаят с колеги администратори от цял свят, да участват в уъркшопове, семинари и панелни дискусии, водени от техни съмишленици, и да натрупат нови знания и умения как да управляват общностите си. За участие във форума могат да кандидатстват създателите на групи, страници и събития от всякаква тематика – от бизнес и предприемачество до лайфстайл групи, групи за майки, групи за жени колоездачи.

Facebook Communities Summit ще отдаде заслуженото на общностите, създадени в социалната мрежа, и хората, които ги изграждат, като представи най-новите функции за развиване на групи, страници и събития, които Facebook разработва.

За Facebook:

Facebook е най-голямата безплатна онлайн социална мрежа в света. Открита е през февруари 2004 г. и се управлява от частната фирма Facebook, със седалище в гр. Менло Парк, Калифорния. През юни 2017 г. компанията съобщава, че има над 23 000 служители и 1,37 милиарда ежедневно активни потребители.

За Facebook Communities Summit:

Facebook Communities Summit се организира за пръв път през юни 2017 г. В Чикаго, САЩ. На събитието присъстват стотици администратори на групи и страници, както и създатели на събития във Facebook. Форумът предоставя най-новите функции за разработване на общности в социалната мрежа. Присъстващите имат възможност да участват уъркшопове, семинари и панелни дискусии, водени от техни съмишленици, и да натрупат нови знания и умения как да управляват общностите си.

Регистрация за участие във Facebook Communities Summit: https://facebookcommunitiessummiteuropebg.splashthat.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *