ВИКТОРИЯ БЕКЪМ И REEBOK СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА ДА ВДЪХНОВЯТ ЖЕНИТЕ ПО СВЕТА

Глобалната фитнес и лайфстайл марка Reebok обяви партньорство с Виктория Бекъм. Емблематичната британска дизайнерка ще се присъедини към нарастващата коалиция от безапелационно успешни жени и лица на Reebok, част от които са: Ариана Гранде, Джиджи Хадид, Али Рейсман и Теяна Тейлър, за подкрепи дългогодишната мисия на марката да вдъхновява жените да бъдат най-добрата версия на себе си.

 

Като модна кралица, Бекъм е известна с творения, които вдъхват увереност и независимост. Reebok също споделя тази отдаденост чрез дългогодишната си история, в която поставя жените на първо място, водейки промяната, настъпила с женския фитнес през 80-те години на миналия век, и разчупвайки ограниченията чрез дръзки партньорства  и маркетингови кампании за иновативните дизайни на продуктите си.

 

“Като марка ние търсим партньорства не само с вдъхновяващи жени, но с жени, които наистина искат да променят света,“ сподели Корина Веркле, Старши вицепрезидент – Дамски инициативи в Reebok. „Няма по-добро превъплъщение на това от Виктория. Тя е истински визионер, който притежава неумолимо желание да помага на жените да станат най-добрата версия на себе си. Това желание блести във всичко, до което се докосне, особено в нейните модели, които продължават да предизвикват стандартите на индустрията, сезон след сезон. Нямаме търпение да покажем на света, какво ще създаде тя за нашето сътрудничество.“

Бекъм каза: „Невероятно съм развълнувана да се впусна в това партньорство, основаващо се на споделени ценности. Винаги съм се стремяла да внушавам увереност на жените и Reebok е марка, която винаги е отстоявала това послание, десетилетия наред. Да имам възможността да променя традиционните понятия за фитнес облеклото чрез моден контекст е нещо, което винаги съм искала да направя. Години наред инкорпорирах спортно облекло в гардероба и ежедневието си и съм развълнувана да работя с Reebok за толкова динамичен проект.“

За допълнителна информация и последни новини относно партньорството, моля посетете Reebok.com/VictoriaBeckham, facebook.com/reebokbg или следвайте с @reebokbg в Instagram.

 

Kолекцииte на Reebok може да намерите в представителните магазини на марката в Сердика център, София, Grand Mall Varna и магазини Sport Depot.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *