adidas Originals обяви лансирането на най-новия си силует обувка, Prophere

adidas Originals обяви лансирането на най-новия си силует обувка, Prophere. Инициирайки началото си от тези, които се намират в периферията на мейнстрийма, това е модел, проектиран да предизвика стандарта. Вдъхновен от безкомпромисните творци и ъндърграунд света, в който се намират, силуетът на adidas Originals Prophere попада във фокуса, създавайки нова свободолюбива дизайн естетика, за да разруши очакванията.

 

С незачитане на обикновеното, Prophere е обувка, която предлага непреклонна форма на изразяване и непретенциозна увереност. Провокативната природа на обувката символизира поведението на тези, които съществуват в периферията на съвременната култура – там, където са новите източници на оригиналността.

Prophere предлага неочакван силует, който едновременно е новаторски като дизайн и иновативен като конструкция. Дръзко скулптурираната подметка разкрива динамична повърхност, правейки невъзможно новата маратонка да бъде игнорирана. Подчертаният елемент на 3-те ленти се прелива в система за връзките на обувката, добавяйки предизвикателен стил. Коженият елемент на петата е допълнен от изработена от едно парче, мека текстилна горна част, характеризираща се с технически иновации, запазена марка на adidas Originals. С бунтарски дизайн, Prophere определя нови стандарти в обувките.

 

„С Prophere искаме да имаме различна гледна точка към нашия архив и поглед към непримиримата естетика на 90-те години на миналия век, когато марката експериментира с дръзки силуети. Имахме провокативен и безкомпромисен поглед към периода и го претворихме за настоящето – уверения подход към брандинга и неочакваните пропорции послужиха за вдъхновение за Prophere. С този силует ние свързваме същата енергия на 90-те с новото поколение.“ – Nic Galway, adidas Originals SVP of Global Design.

Кадрите, наподобяващи видеонаблюдение, използвани в кампанията на модела, визуализират новото поколение създатели, от които е вдъхновен силуетът на Prophere, подчертавайки тяхната перспектива и опитвайки се да подскажат какво се крие в периферията. Представени в кампанията и помагащи да изразят същността на силуета на Prophere са изгряващите творци от Британската музикална сцена Benny Mails, 808 Ink, Oscar Worldpeace и J Grrey.

 

Prophere ще бъде наличен глобално в магазините на adidas Originals, избрани магазини и на adidas.com/Prophere от 15-ти декември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *