Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки

БОБИ ЧОЛАКОВА
Модната икона Коко Шанел е казала навремето,че добра жена с хубави обувки,не може никога да бъде грозна.
Преди месец в България на официално посещение в столицата бе модния диктатор Роберто Ботичели,който прави жените красиви,защото произвежда едно от най-търсените обувки в света. 
Тв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и прие радушно като висок гост,минути преди официалното откриване на първия представителен бутик в София. 
Италианците правят най-хубавите обувки,дрехи,коли. В кръвта им е да създават и творят мода.
 Фамилията на Ботичели е родом от Тоскана,Флоренция.Още от римско време италианците не са ходили боси. 
Моето семейство винаги е произвеждало обувки още от далечната 1800 година,сподели самия Ботичели пред Слави Трифонов.
Лично в продължение на 2 седмици екип от най-добрите специалисти вече ръчно са изработили новия изтънчен модел обувки N 46 със специално бродиран надпис с инициалите на двете имена на шоумена-  СТ. 
“По лесно се правят дамските обувки,мъжките по сложни.Мъжете по принцип са по взискателни,по досадни. Мъжът е взискателен по свой си начин,по малко се вълнува от мода. Гледа по детайлно,допълни още Роберто Ботичели в интервюто си по bTV. 
 
Тази година основната тема в колекцията на Roberto Botticelli в лекотата на обувката. Обувките трябва да бъдат много леки.Тенденцията е да бъдат леки,без никакво значение дали вали дъжд или сняг.Агнешката кожа е най-лека. 
“Ние не сме царска фамилия,но правим обувки за много популярни тв водещи. Правим модерни обувки,не класически,заяви още Роберто Ботичели в България. 
През лятото на 2018 г. Роберто Ботичели издаде,че мокасините на бос крак ще бъдат изключително модерни и актуални.
Модният гуру в създаването на най-търсените обувки в света остана изключително впечатлен от момичетата балерини в Шоуто на Слави.
От своя страна Слави Трифонов направи подарък  за всички момичета от своя балет като им поръча най-елегантните обувки от новата колекция зима 2017/2018.
Предсатавителният бутик на Roberto Botticelli е на столичната улица Съборна 7.
 
 

https://www.slavishow.com/роберто-ботичели-27-октомври-2017-г/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *