Queen of Fitness 2017 търси най-добрите фитнес модели от цял свят

Първото издание на Beauty & Fitness фестивала в България ще се проведе в Банско

 

Най-добрите фитнес модели от цял свят ще представи първото издание на фестивала за красота и фитнес форма Кралица на фитнеса” 2017.

 

Той ще се проведе на 21 и 22 декември в клуб Flash в Банско и ще представи 12 модела от Испания, Украйна, Андора, Еквадор, Сърбия и България. Всички те ще се състезават в 2 категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт) за 6 различни титли: Фитнес физика – Туризъм, Фитнес бикини – Нации, Фитнес фигура – Балкани, Кралица на фитнеса – Galaxy (фитнес топ модел) и Кралица на фитнеса – Европа (фитнес модел).

 

Носителката на най-високата титла “Кралица на фитнеса – Planet” ще спечели награда от 2500 евро и ще се появи на корицата на австралийско фитнес списание.

 

Дни преди фестивала от всички краища на света пристигат състезателките в различните категории, а снощи се проведе и кастингът за българските участнички. На него бяха избрани шестте претендентки, които   ще направят свои фотосесии с официалния фотограф на конкурса Пейо Пеев.

 

Мисията на Queen of Fitness е да промотира красотата в съчетание със здравословния начин на живот. Организатор на фестивала e “Monarch” – международна консултантска компания в областта на спорта и модата, член на европейската кастинг асоциация, с подписани договори в Германия, Холандия, Австралия, САЩ и Белгия.

 

Queen of Fitness е част от поредица фестивали, която Monarch организира у нас с цел да открие следващите фитнес модели, които са достойни не само за титла, но и за световна кариера в областта на спортните стоки, мода и храни. Началото бе поставено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, който доведе 18 силни мъже от 6 европейски държави през октомври. Един от победителите в конкурса – Чудомир Григоров – само преди часове бе одобрен измежду 1000 други модела от цял свят да украси корицата на американското фитнес списание 2BEXPOSED.

 

Mr King of Fitnes Model 2017 Виктор Ангелов пък ще бъде част от журито на Queen of Fitness фестивала, заедно с представители на най-големите спортни марки у нас, както и директори на фитнес фестивали от няколко други страни.

 

Тепърва предстои да разберем имената на българските претендентки за престижните титли. Организаторите подсказват, че сред тях има дами с нестандартни професии –  служител на охранителна фирма,  физиотерапевт,  сервитьорка, куклена актриса и диспечер в телефонен център…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *