KANYE WEST и adidas Originals анонсират завръщането на синьо/сиво/червена версия на YEEZY BOOST 350 V2

KANYE WEST и adidas анонсират завръщането на синьо/сиво/червена версия на YEEZY BOOST 350, която ще бъде пусната в продажба в избрани магазини и на YEEZY.SUPPLY в събота, 16-ти декември 2017.

 

Тази версия на YEEZY BOOST 350 V2 има горна част, изработена от Primeknit в сини нюанси с открояващ се контрастен огледален надпис ‘SPLY-350’ в дръзко червено, отличителен тегел в средата на обувката и декоративен елемент на петата.

 

Гумената външна част на подметката и страничните TPU елементи създават поразяващ ефект и осигуряват превъзходна стабилност на крака. Средната част на подметката на YEEZY BOOST 350 V2 използва иновативната технология BOOST™ на adidas, за да я направи издръжлива и удароустойчива.

 

YEEZY BOOST 350 V2 се завръща в събота, 16-ти декември 2017.

 

В България YEEZY BOOST 350 V2 ще се продава ексклузивно в магазин adidas Originals в Mall of Sofia чрез томбола, даваща правото на закупуване. От 14.12.2017г всеки желаещ да притежава най-желаната обувка ще може да участва в томболата в посочените магазини. Всеки клиент има правото да попълни само един талон за томболата. Печелившите ще бъдат известени сутринта на 16.12.2017г. и ще могат да закупят посочения от тях размер в рамките на деня. 

 

 

www.adidas.com/KANYE

 

YEEZY.SUPPLY

 

#YEEZYBOOST

 

#adidasOriginals

 

@adidasOriginals

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *