Фитнес модели тренираха с деца със специални нужди

На открита тренировка с деца и възрастни с увреждания претендентките за титлата Queen of Fitness подкрепиха каузата на асоциация “И нас ни има”

 

Претендентките за короната на международния фестивал Queen of Fitness застанаха зад социалната кауза на интеграцията на хора с увреждания чрез спорт и здравословен начин на живот.

 

Заедно с професионалните инструктори на Атлетик фитнес вчера те проведоха открита тренировка за млади хора с увреждания от Дневен център към асоциация “И нас ни има”, ръководена от Анжела Илиева.

 

Специални гости на събитието бяха и Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, както и Mr King of Fitness – Model 2017 Виктор Ангелов. Te подчертаха, че всеки носител на корона трябва с личния си пример да насочва погледа на обществото към такива събития, защото истинската красота има значение само когато подкрепя значими каузи.

 

Международният фестивал за фитнес и красота Queen of Fitness 2017 ще се проведе за първи път в България и ще представи 11 модела от Испания,  Андора, Еквадор, Сърбия и България, които ще се борят за награди в две категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт). Носителката на най-високата титла “Кралица на фитнеса – Planet” ще спечели 2500 евро и ще се появи на корицата на австралийско фитнес списание.

 

Основните мисии на събитието са да промотира здравословния начин на живот и да открие и даде шанс на следващите фитнес модели, достойни за световна кариера.

 

Финалният списък с претендентки за короната е:

 

Таня Тошева

Яна  Попович (Сърбия)

Ралица Кашинова

Даниела Блажева

Силвия Аврамова

Християна Бакалова

Анна Райнова

Мануела Хубенова

Монтсе Рипол (Андора)

Лиливет Чевалос (Еквадор)

Анабел Креспо (Испания)

 

Queen of Fitness ще се проведе на 22 и 23 декември в клуб Flash в Банско

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *