Нов модерен офис център отваря врати в Пловдив

БОБИ ЧОЛАКОВА

Това ще бъде първият център на глобалния доставчик на офис услуги Regus в града, като резултат на нарастващото местно търсене на гъвкави модели на работа

 

 Този февруари водещият доставчик на офис услуги и работно пространство Regusще открие своя първи офис център в Пловдив. 28 модерни офиса и 124 напълно оборудвани работни места ще бъдат на разположение от 27 февруари на всеки предприемач, който желае да развива бизнес в Града на тепетата.

Откриването на новия център отговаря на нарастващото търсене на гъвкаво работно пространство в България и развитието на Пловдив като топ бизнес дестинация. Според скорошно проучване на Regus, 54% от работещите българи заявяват, че търсенето на гъвкаво работно пространство продължава да се увеличава в резултат на желанието на служителите за по-добро равновесие между професионалния и личния живот. Броят на фрилансърите в страната постоянно расте, заедно с търсенето от служителите на гъвкаво работно време. Фрилансърите в България само в сектора на ИКТ, например, са над 30 000 души според данни на изследователската компания CBN Pannoff, Stoytcheff & Co. от 2017 г.

Междувременно 2017 бе рекордно силна година за град Пловдив. Имотните сделки, сключени в града, са на стойност над 600 млн. лева, а нивата на безработицата са впечатляващо ниски – под 3%. Прогнозата за 2018 г. е градът да привлече инвестиции за десетки милиони лева, като същевременно осигури поне 1000 нови работни места.

Катерина Ману, регионален генерален мениджър на Regus за Гърция, България и Кипър, коментира: „След успеха на нашите 3 офис центъра в София и забележителния бизнес растеж на град Пловдив беше логично решение да отворим офис център Regus тук. Ние сме много развълнувани да предложим нашите модерни офис решения на бизнеса в очарователния град Пловдив – европейската столица на културата за 2019 г.“.

Разположен в модерна сграда на бул. „Васил Априлов“ 124, новият бизнес център Regus със своя впечатляващ съвременен интериор е създаден, за да осигури уникална и вълнуваща работна среда, която да отговаря на нуждите на малкия и на големия бизнес.

Оборудван с висок клас IT и телекомуникационна инфраструктура, новият център Regus ще отговори на нуждите на всички клиенти. Гъвкавият офис център ще бъде първият по рода си в Пловдив, предоставящ уникални офис решения – от офиси с различен размер и голямо co-working пространство до уютно бизнес кафене, креативно пространство за дискусии и уединени кабини за телефонни разговори и срещи. Всички тези услуги могат да бъдат ползвани за час, ден, седмица или за дългосрочен период в зависимост от нуждите на клиента, тъй като гъвкавостта е в основата на бизнес модела на Regus. Всички центрове Regus са перфектното решение не само за местни предприемачи, но и за чуждестранни бизнесмени, които искат да навлязат на българския пазар, без да се ангажират с традиционните дългосрочни договори за наем.

Катерина Ману добави: „Модерните развиващи се градове се нуждаят от модерен и динамичен бизнес. Те, от друга страна, се нуждаят от гъвкавост, мобилност и правилното място за успех. Всеки бизнес, базиран в Пловдив, или всеки, който просто е на бизнес посещение в града, може да се присъедини към нашите два милиона клиенти по цял свят, като се възползва от предимствата на модерните и гъвкави офис решения на Regus.“


За REGUS

Regus е най-големият доставчик на гъвкави решения за офис пространство в света с мрежа от 3000 локации в над 1000 населени места в повече от 130 държави, обслужващи 2,3 милиона души.
С нашата гама от офис формати, както и с нашите разрастващи се мобилни и виртуални услуги и услуги за възстановяване на работното място, ние даваме възможност на хората и фирмите да работят където, когато и както искат на изгодни цени.
Всички клиенти на Regus се радват на несравнимата гъвкавост на работното място и имат възможност да работят във всеки град в нашата мрежа без допълнителни разходи.
Сред нашите клиенти са едни от най-успешните предприемачи, стартиращи фирми и корпорации с приходи от няколко милиарда долара.
Regus оперира в България от 10 години и има три офис центъра в София и един в Пловдив, обслужващи компании с всякакви размери и от всички сектори – от IT до нефтени компании, от старт-ъпи до глобални корпорации.
За повече информация посетете: www.regus.bg


За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
или press@m3bg.com.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *