Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

БОБИ ЧОЛАКОВА
Звездният и добре познат тандем Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова са водещите на Sofia Fashion Week 2018 във всичките вечери на форума. Двамата не са за пръв път на сцената на най-голямото модно събитие у нас, което ги прави разпознаваеми и много обичани лица, не само сред модния елит на страната.
Тази година най-бляскавото и стилно модно събитие ще се проведе от 27-и до 30-и март в столичната зала “ЕФЕ” на хотел “Маринела”. В четири различни и тематични вечери, дизайнерите ще покажат своите творчески идеи за настъпващия пролетно-летен сезон 2018. Истински празник на модата и красотата с уникален декор на сцената очаква всички, които обичат висшата мода и изкуство.
Теодор Тодоров – Тео е сред най-популярните и търсени имена на водещи на светски събития и конкурси за красота, като е водил най-големия моден форум – Sofia Fashion Week, вече 3 години. Срещи със световни величини и имена като Амон Карвър – от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват успехите на Тео, който освен всичко се е снимал и в популярния тв-сериал „София – ден и нощ“. Изявите му не свършват тук, те продължават с конкурси като „Мис България – Свят“, „Менхънт България“, „Lady Universe“, Sofia Hair Fashion Show, и още редица, които го превръщат в разпознаваемо лице.
Боряна Баташова е сред най-усмихнатите водещи и лица в страната, била на сцените на редица конкурси и събития – “Бизнес дама на годината”,  “Мис България”, Sofia Fashion Week, Lady Universe, Менхънт България и още много. Освен прекрасното си представяне като водеща, Боряна има и уникален глас, като изпълненията ѝ, пленяват сърцата на публиката.
Тео и Боряна са уникален сценичен тандем, като сме ги виждали и в ролята на “звездни репортери”, водещи, и гости на светски събития. Двамата обещават шоуто, което зрителите и ценителите на модата ще видят в рамките на четирите дни в София да бъде уникално, зрелищно и да превърне за пореден път Sofia Fashion Week в събитието на годината. Това е единственото по рода си събитие,което събира на едно място гост модели и дизайнери от световна класа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *