СК „Ипон“ провежда безплатни карате тренировки за деца по проект на спортното министерство

БОБИ ЧОЛАКОВА

Спортен Клуб „Ипон“ стартира програмата „Спорт за деца в свободното време“, по проект на ММС

 

За поредна година спортен клуб „Ипон“ стартира програмата „Спорт за деца в свободното време“, по проект на министерство на младежта и спорта. От началото на месец март всички деца, които имат желание да тренират, напълно безплатно ще получат практическо обучение по Шотокан Карате-До. Заниманията ще бъдат провеждани в залата на спортен център „Енерджи спорт“.

 

Програмта ще бъде релизирана под контрола на Сенсей Александър Славков /5 Дан/ – основател на СК „Ипон“ и президент на Българска Федерация Шотокан Карате-До.

 

Участието по програмата на ММС – „Спорт за деца в свободното време“ е част от целенасочената кампания на клуба за развитието на масовия спорт при децата. В тази връзка спортният клуб е изградил система за целогодишна работа с училища и детски градини в шест столични общини.

 

През годините СК „Ипон“ е подкрепял или участвал в реализирането на проекти по различни програми като „Нови перспективи чрез спорт” и  ”Здраве за всички” към  министерство на финансите, „Работа с деца с наднормено тегло и гръбначни изкривявания” по програма „Леонардо да Винчи” в гр. Плимут (Великобритания),  Световната кардиологична кампания „Световен ден на сърцето” организирана от Дружеството на кардиолозите в България, както и турнир съвместно със Столична община в подкрепа на „София-европейска столица на спорта“ през 2018г.

 

Желаещите могат да получат повече информация на телефони: + 3592 8320167, + 359 89 665 84 83, (Спортен център „Енерджи спорт“)

 

http://ipponbg.com/

 

 

 

Ivan Georgiev

PR Agency IGM

 

www.igm.bg

igm@igm.bg

 

Martin Raykov

PR Agency IGM

 

www.igm.bg

igm@igm.bg

 

През 2018г. PR Agency IGM става на 7 години. За този период сме реализирали стотици проекти за различни компании. Тази година стартирахме дейност и с екологичните организации Грийнпийс-България и ЗаЗемята. Продължаваме работа и с Института по астрономия с национална астрономическа обсерватория към БАН, Българската федерация по Шотокан Карате-До и родолюбивото движение НЕзабравимата България. Комуникацията, която осъществяваме за техните инициативи и кампании е напълно безвъзмездна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *