Нови летни бижута привличат туристи в Созопол и Лозенец

БОБИ ЧОЛАКОВА
Новооткритият „Оазис дел Сол“ и бар „Ботъл“ щурмуват Морските Оскари 
Курортът Лозенец, който е сред най-предпочитаните за българските туристи и това лято, влиза с още една номинация в надпреварата за Морските Оскари, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън.
Призовете за четвъртото издание на Морските Оскари ще бъдат връчени на 17 август в царската градина на луксозния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци, известен като Шумерски дворец .
  Партньорите на събитието номинираха н овооткрития хотел Оазис дел Сол,  разположен на първа линия на атрактивния плаж Oasis Beach, отличен със син флаг, отвори врати през юли т.г.. Малкият и модерен хотел предлага спокойна и уютна атмосфера, непосредствено до него са ресторантите на плаж Oasis Beach – тайландски, стек хаус, плажен бар. Оазис дел Сол предлага и All Inclusive вариант на изхранване, който е все по-предпочитан от туристите.
Поредна номинация има и за Созопол  – тематични дневни партита привличат туристите на плажа в новооткрития Бийч бар „Ботъл“, разположен на плаж „Хармани“ в Созопол. Интериорът е артистичен в светли тонове, а палмите и цветните пуфове, разпръснати по пясъка, създават допълнително настроение за гостите на плажа. Непринудената обстановка, прекрасната гледка към морето в съчетание с добре подбрана музика и освежаващи коктейли са рецептата за успех на „Ботъл“-бара.
Основна цел на Морските Оскари е да популяризират и отличат най- добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.
ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА 
 
VIP COMMUNICATION PR – General manager

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *