Хороскоп за 28 и 29 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя се впускате в развлечения, вероятно имате и време, и средства. Не е зле Овните да бъдат по-пестеливи, а и да подбират грижливо компанията си, за да няма неприятни моменти. Някои от знака са готови да се хвърлят в любовни авантюри, но даже да не са обвързани, да не прекаляват. В работата гоните печалби и постове, само че трябва и подготовка, старайте се.

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Влиянията от предишните дни се засилват, сега също няма да споделяте нови планове. Все пак Телците като Скорпионите да не лишават от внимание близки и познати, хората разчитат на съветите им. Понякога разбирателството с тях е трудно, всеки гони своя интерес. Но с такт и търпение ще накарате другите да повярват в правотата ви, да избегнат рискове. Ще се радвате на благодарности.

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес и утре Деви и Козирози ви подтикват да изяснявате делови и лични въпроси, но вие не смятате, че това е уместно. Близнаците имат много задачи, на моменти им е доста тежко, но ще се справят със ситуацията, с времето финансите им ще се подобряват. Отделете повече време на най-обичаните хора, ако сега започвате връзка – ще се развие ОК, съчетавате разум и страст.

RakРАК (21.06 – 21.07)
До първите дни на декември се очертават по-трудни делови ангажименти. Раците няма да се отпускат, виждат, че колкото повече старания влагат в своите задължения, толкова по-добри са резултатите. Някои разчитат и на повишение, и на обществено признание. Не налагайте обаче на най-близките своите решения, и те си имат амбиции. И не пилейте миговете за удоволствия.

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
От петък трябва да избягвате спорове с близки и колеги, макар че идеите ви за работа и печалби са най-добри. Влиянията се задържат и в началото на декември, Лъвовете са мобилизирани, някои наистина са пред важна проверка в професията. По-разумно е да изчакате развоя и в любовта, появяват се нови хора, необвързаните да не допускат емоциите им да пораждат разни клюки…

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
И при вас се задържат влиянията от предишни дни, работата върви бавно, стъпка по стъпка изяснявате интересуващите ви дела. Девите много си приличат с Козирози, но с Близнаците се разминават. Дръжте на взетите вече решения, с търпение ще ги осъществявате, а ще убеждавате и околните да ви подкрепят. С най-близки намирате време и за много стойностни развлечения.

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Уикендът не е за спорове и особено с близки. Ако нещо у дома или в компания не върви, оставете го така, с времето ще се изясните, ще оправите проблемите. Везните имат доста идеи за работа, чакат ги и битови задължения. Хубавото е, че като виждат старанията ви, околните се мъчат да ви помогнат, посредничат. Някои ви дават съвети, които не са най-уместни, отклонете деликатно идеите.

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Днес и утре гледате да отдъхнете повече, някои тръгват на пътешествие, сега попадат в нови компании. Скорпионите като Телците да не забравят и поетите задължения към близки, с тях също ще прекарат чудесно, споделят съкровени идеи, кроят планове. Що се отнася до приятелите, множете ги внимателно, има и хора, които не са напълно искрени и не ви подхождат за дейност и веселби…

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази събота и неделя не се месите в чужди спорове, имате точен план как да действате за делова изява, финансово стабилизиране. Група Стрелци се готвят за друг екип, но ако познати им искат подкрепа, помагат с желание. Наистина до старта на начинанията има известна пауза, можете да я използвате за отдих с най-близките. Ако нещо лично не върви, скоро ще направите по-добър избор.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя вие и Деви изяснявате важни делови и лични въпроси, вероятно добре разбирате, че не бива да се изтъквате на преден план. Близнаци обаче не мислят като вас. Козирозите отделят подобаващо внимание и време за най-близките си, имат нужда да отдъхнат заедно, да общуват. Някои изживяват пак и пак романтичните мигове от влюбването, други пътуват за удоволствие.

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напрегнат уикенд и е по-разумно да заобикаляте спорните теми, особено с роднини отношенията може да се влошат за дълго. Водолеите да анализират нещата, скоро ще се убедят, че могат да отстъпят някои неща на опонентите, интересите им се насочват към други цели и сфери. В личен план сблъсъкът на възгледи засилва претенциите, не допускайте егоизмът да измести чувствата.

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
В събота и неделя планирайте внимателно делата за предстоящата работна седмица, а и изяснете с близките си някои важни въпроси. Рибите ще мислят и за нови партньорства, идеи и кандидати има, първо да се убедят, че екипът се стреми към едни и същи цели. В личен план също е нужно да се уверите, че сте наясно с желанията на избраника си, здравата връзка иска пълна откровеност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *