Ирина Белчева открива енергийния форум

БОБИ ЧОЛАКОВА

Есенно-зимния енергиен форум, който се организира от Пауър Енерджи Груп ЕООД ще бъде открит от енергийния експерт инж. Ирина Белчева. Тя е главен експерт в Министерство на енергетиката, Мисис България 2017 и Мисис Бизнес Дама на Света за 2018. Тя ще бъде специален гост-лектор и ще говори по актуални теми и проблеми в българската енергетика и енергийно проектиране.
Семинарната енергийна сесия предизвика голям интерес у редица български и световни компании, които изявиха желание да вземат участие.
Ще има представители на властта, на Висши учебни заведения и различни частни и държавни компании.
Ще бъдат презентирани най-новите продукти, апаратура и съоръжения на различни световни компании производители , на които Пауър Енерджи Груп ЕООД е официален и оторизиран представител и партньор. Форумът се очертава да бъде едно от най-големите и мащабни събития в енергийния сектор.
Целта на мероприятието е да се дадат насоки, яснота и прозрачност в света на глобалната енергетиката, електротехниката, проектирането и управлението на големи индустриални проекти, както и да се представят най-новите и иновативни решения в електроизграждането и електропроизводството.
Участието е напълно безплатно и изключително полезно и образователно за всички заинтересовани лица и фирми.
Заявка за участие може да изпращате, в срок до 23.10.2018г. на официалния имейл на фирмата организатор: office@power-egroup.com.
Повече информация във връзка с енергийния форум, както и програмата на семинара очаквайте до дни на сайта на Пауър Енерджи Груп ЕООД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *