Новото бижу в центъра на София „Venge bar“

БОБИ ЧОЛАКОВА

На 3 декември предстои да отвори врати новото бижу в центъра на София, Venge bar, който вечерта ще посрещне специалните си гости на голямо светско парти. Заведението ще е едно истинско социално място, което през деня ще предлага лека храна и приятна уютна атмосфера. Bar_Venge_--interior-(1)днМясто, подходящо както за бизнес срещи, така  и за уединение в сърцето на нашата столица. Бар, в който може да релаксираме бягайки от напрегнатото ежедневие, което ни предлага работната седмица. Собствениците залагат на приятна музика и усмихнат персонал. Вечер Venge bar ще се превъща в място, където гостите ще могат да опитат от богата селекция уискита, наброяващи в момента близо 100. Някои от питиета може би ще дегустирате за първи път. Ценителите ще могат да се възползват и от добър винен лист, подходящ  за леката кухня от сандвичи, салати и брускети.

Elena-Brusarska_Ozzie-(1)ДНЕдни от собствениците на бар Venge bar са певицата Елена Брусарска  и нейният съпруг Ози Амато. Занимавайки се с интериорен дизайн, той е човекът, който вдъхва живот на заведението, намиращо се на бул. „Патриарх Евмитий“№6. А Елена Брусарска, като една истинстка арт личност, създава исталацията от 63 275 стотинки, които заемат почетното място зад бара.  Със създаването на това арт пано, изпълнителката е на път да влезе и в рекордите на Гинес.

3 декемрви  е официалното отркиване на Venge bar, където освен много приятели и медии, ще присъстват и много музиканти от българската поп и рок сцена, както и цвета на родния шоубизнес.

Best Regards,

 

Martin Raykov

PR Agency IGM

 

www.igm.bg

igm@igm.bg

 

Ivan Georgiev

PR Agency IGM

 

www.igm.bg

igm@igm.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *