Йоргос Ясемис заби плейбойката Михаела Тодорова

Християн Гьошев

Известният гръцки изпълнител Йоргос Ясемис беше забелязан в клуб Escape с бижуто на Плейбой Михаела Тодорова. Двамата бяха хванати подръка и изглеждаха изключително близки. След като събраха всички погледи в Escape, двамата потеглиха към луксозния клуб MEGAMI, където Йоргос имаше участие. Сексапилната блондинка Михаела беше неотлъчно до него през цялата вечер.

Двамата се гушкаха, шушукаха си и се забавляваха. Папараците не за пръв път забелязват Йоргос заедно с най-актуалната ни плеймейтка. Изпълнителят е в каталога на Пайнер и често има изяви в България, а Михаела задължително присъства на всяко негово участие. Двамата се радват на компанията си и открито демонстрират близостта си.

Според запознати с връзката им те са се срещнали на снимките на клипа към песента “Eisai Erotas” на Йоргос, чиято премиера бе само преди месец по хитовата ни Планета ТВ. В клипа те са изключително близки – събуждат се в едно легло, яздят заедно и се гушкат в гората. Екранната любов обаче бързо се е прехвърлила в реалността и днес българската сексбомба и гръцкият славей изглеждат по-влюбени отвсякога.
https://youtu.be/-VWsJrgVPLE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *