„Луда по тебе“ на Камелия ,хит на БАЛКАНИТЕ

В сръбски филм  влиза „Луда по тебе“ на Камелия

Хитът на Камелия „Луда по тебе“, плени милиони фенове от Балканите.Причината  е филмът “Южен вятър” на режисьора Милош Абрамович . Вдъхновение за лентата режисьорът е намерил в деветдесетте години на миналия век. Намерението му било да покаже жестоката действителност в един трилър. Главните роли са поверени на Милош Бикович и Драган Бйелогърлич. Във филма участва и българският актьор Ивайло Захариев, нашумял от родния сериал „Под прикритие“.

Камелия признава, че е останала  изненадана от големия  интерес към този неин ретро хит отпреди две десетилетия и коментира каква е историята около филма и изпълнителката, запяла песента й на български език:

„Оказва се, че напоследък всички сърби са луди по „Луда по тебе“. Една певица от сръбския Димитровград – Габриела Пейчев, която е с български корени, я пее във филма “Южен вятър”. Тя избира песента „Луда по тебе“ понеже от детството й навява много хубави спомени. Самата Габриела е участвала в Pinkovi zvezde, а CECA й е била треньор“.

В момента „Луда по тебе“ има стотици хиляди клипчета в интернет, на които се вижда как сърбите пеят на български песента на Камелия. Във фейсбук страницата на Каелия пък ежедневно се споделят редица нови и нови клипчета с най-различни изпълнения на хитовото парче.

„Това си е прецедент. Разбрах, че в момента и в белградски големи клубове пускат „Луда по тебе“. 20 години след като съм я записала, песента звучи на български дори в техния ефир. Изненадана съм как в Сърбия, Хърватия, Македония и Черна гора, Босна и Херцеговина  влиза в техните най-популярни клипове.

Легендарната наша звезда обяснява, че единствено от хората зависи кое ще остане във времето като хит.

„Става хит това, което завладее хората. За него няма време, няма езикова бариера, нищо не може да го спре. Докосне ли хората, просто се случва. За мен е необяснимо, защото момичето си е избрало песента. Била ми е фенка още като дете. Тази песен й носи хиляди хубави спомени и във филма я пее на български“ – споделя още певицата.

Камелия не смята да прави нов вариант на парчето, защото то се харесва така, както някога е записано. „Каквото и да направя като нова версия, ще бъде далече от това, което масово се е харесало. Не съм мислила в такава посока, защото и за мен бе изненадващо всичко това“ – казва още  звездата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *