Певецът Danny Levan в изненадващо амплоа

Бояна Бояджиева

Певецът Danny Levan в изненадващо ново амплоа, става писател.

Това стана ясно от негов пост, който той сподели в социалните мрежи. Изпълнителят ни обещава,че книгата която пише в момента, ще ни отведе на вълнуващо приключение, което ще ни остави без дъх.

Поста му предизвика голям интерес след феновете му и вече валят заявки за книгата. Бъдещата творба все още незавършена се радва на завиден интерес.

“До сега не бях го споделял публично, защото не знаех дали ще се справя и най-вече, защото знам, че споделя ли го, трябва да докарам нещата до край. Съвсем неочаквано в главата ми се роди една история, която реших да превърна в книга. Роман, от който написах вече над 60 страници. Не очаквайте от нея да е с умни мисли, как да живеете или как да мислите, как да отслабнете или да станете богати за 30 дни или истории за камшици и фетиши, или да обяснявам колко съм велик. С тази книга се надявам да Ви дам вдъхновение, мечти, приключения и любов. Кога ще е готова, не знам, но твърдо реших да я докарам до финал. Споделям го, защото за мен казаната дума е хвърлен камък. Ако много се проточи или загубя кураж да го направя, ще разчитам на Вас да ми припомните. Предстои ни вълнуващо приключение!”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *