adidas Originals представя Nite Jogger за почитателите на нощното бягане

  • БОБИ ЧОЛАКОВА
  • Nite Jogger са символ на максимум комфорт и технология за висока видимост в тъмното
  • Дизайнът очертава класическата форма с модерни линии
  • Обувките за бягане Nite Jogger включват и разпознаваемата BOOST средна подметка заедно с леки материали

 

adidas Originals представя светоотразяващите Nite Jogger с модерен дизайн, обединяващ класически елементи с модерни линии. Черпейки вдъхновението си от първото впускане на бранда в света на технологиите за висока видимост (hi-vis), съвременният дизайн на  Nite Jogger идва с усъвършенствана интерпретация на предишния стил в един модернизиран модел за хората на нощта.

 

Създадени за да бъдат забелязани, Nite Jogger използват функционалната технология за отразяване от миналото, като позволяват на притежателя им да блесне на улицата в тъмните часове от деня – буквално и преносно. За да подобри сиянието си в нощта, революционният нов силует е осъвременен с прецизно поставени hi-vis елементи. Светоотразяващите компоненти във връзките, 3-те ленти, горната част на петата комбинират функционалната технология с иновативния дизайн в името на творческите личности, които знаят, че никога не е късно да отстоиш визията си.

 

Горната част е създадена от лекa, издръжливa материя Ripstop, мека мрежа и велурени покрития. Преобразени за по-добър комфорт и създадени за приключения през нощта, обувките са изградени с технология BOOST по цялата дължина на подметката.

 

Давайки нов живот на оригиналните цветове на Nite Jogger, подобреният модел акцентира върху контраста между оранжевите елементи и черна горна част. Междувременно класическият вид на петата е визуалното намигване към стария модел, продължавайки тенденцията на вглеждането в миналото с цел подобряване на бъдещето. Обувката е създадена за неуморния креативен човек, чиято енергия не се изчерпва с края на деня. Новите Nite Jogger завършват иновативния си външен вид с посланието „скоростта на нощта“ (“the speed of nite”), изписано като морзов код на подметката.

 

Обувките за бягане Nite Jogger ще са налични в световен мащаб от 12-ти януари в представителните магазини на adidas и на adidas.com.

 

@adidasOriginals

#NiteJogger

 

 

Данина Илинска | PR Specialist – B+RED | Email: dani.ilinska@bplusred.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *