„Данонино“ с уникална промоция с добавена реалност

БОБИ ЧОЛАКОВА
Марката разкрива тайните на океана и неговите обитатели
. „Данонино“ предизвиква детската любознателност. Марката млечни продукти пуска на пазара нова уникална колекция от 16 магнита, разкриващи тайните на океана. Всеки промоционален магнит „оживява“ чрез т.нар. добавена реалност – сканиран чрез безплатното приложениe за смартфони Shazam специалният знак на всеки магнит активира интерактивно видео съдържание с любопитна и забавна за децата информация.

Магнит с животно от водния свят може да бъде открит във всяка промоционална опаковка „Данонино“. Промоционалната активност е продължение на дългогодишната кампания на „Данонино“ „Кажи ДА на детската самостоятелност“ в подкрепа на активното детско развитие. Предоставяйки млечен продукт за всеки ден и всяка закуска, „Данонино“ отделя внимание и грижа за разгръщането на детското мислене по пътя към откриване на света, изследване на природата и грижа за животните.

„Споделяйки визията на Danone. One planet. One health, ние не само предлагаме здравословни млечни продукти, но и се опитваме да предизвикаме любопитство у децата да учат нови неща с интерес“ – сподели Даниела Узунова, Изпълнителен директор на „Данон България“.

За повече информация за промоцията, моля, посетете: http://danonino.bg/ocean/ 

За „Данон България“
„Данон България“, клон на Danone, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на Danone е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят.

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com


M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *