Wizz Air с гореща зимна промоция: 20%* намаление за всички полети

БОБИ ЧОЛАКОВА
ИЗБЯГАЙТЕ ОТ СТУДЕНОТО ВРЕМЕ И РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПЪРВАТА СИ ПОЧИВКА ЗА 2019 г. ДНЕС НА ЦЕНИ, СТАРТИРАЩИ ОТ САМО 19.99 ЛВ. НА WIZZAIR.COM 
 Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага 20%* отстъпка за всички полети, резервирани днес, до всички дестинации. Тази страхотна оферта е валидна за всички клиенти и за период на пътуване до края на март 2019 г.Ако мечтаете за прекрасно начало на новата година, какъв по-добър начин за това от вълнуващо пътуване до екзотична дестинация. А с цени, започващи само от 19.99 лв.**, днес wizzair.com е идеалното място да откриете топ локацията за вашата следваща ваканция на страхотна цена. Независимо дали мечтаете да посетите красиви плажове, тайнствени пустини, величествени планини, или просто да отидете до град, в който никога не сте стъпвали, обширната мрежа на Wizz Air от 48 маршрута от България ще отговори на всички ваши нужди.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20% е валидна само днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват от офертата и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. В своята постоянно развиваща се българска мрежа Wizz Air вече разполага с избор от удобни полети до 30 маршрута от София, 14 от Варна и 4 от Бургас.

Първият полет на Wizz Air от България излита през 2005 г. Авиокомпанията вече има девет самолета, базирани в страната – седем в София и два на летище Варна. Вторият самолет в морската столица се очаква да пристигне през юли 2019 г., когато Wizz Air ще стартира и 6 нови маршрута от Варна. Новият Airbus A320 представлява инвестиция от над 100 млн. долара*** от страна на Wizz Air в България, което допълнително доказва дългосрочния ангажимент на авиокомпанията към българския пазар.


*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 10 януари 2019 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за всички полети на Wizz Air при период на пътуване до 31 март 2019 г. включително. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.
**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси.
***https://www.airbus.com/newsroom/press-releases/en/2018/01/airbus-2018-price-list-press-release.html#media-list-document-document-all_ml_0
 

***

За Wizz Air
Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа с флотилия от 106 самолета Airbus A320 и Airbus A321. Тя предлага над 600 маршрута от 26 бази, свързващи 145 дестинации в 44 страни. В Wizz Air екип от над 4000 авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 34 милиона пътници през последните 12 месеца. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в индексите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е регистрирана в Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Оперативен одит за безопасност (IOSA), глобалният еталон за признание за сигурност на въздушния транспорт. Наскоро компанията получи най-високия възможен рейтинг от 7 звезди от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, както и бе обявена за Европейска авиокомпания на 2017 г. от Aviation 100 – престижно годишно издание, което отличава най-впечатляващите компании и практики в областта на авиоиндустрията.

За повече информация:
M3 Communications Group, Inc, 02/818 70 10, wizzair@m3bg.com
Андраш Радо, Wizz Air Group, communications@wizzair.com

Follow us on Twitter: @wizzair
Follow us on Facebook: @wizzaircom
Follow us on Instagram: @wizzaircom
Follow us on LinkedIn: Wizz-Air

Бележки до редакционните екипи:
• Всички полети се извършват със самолети A320 със 180 места и A321 с 230 места
• За свободен достъп до снимки на самолети, екипажи и библиотека с лога, моля, посетете http://wizzair.com/en-GB/press
 

* * * 

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *