ЗИМНИ ПРИКАЗКИ НА „LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО“

Боби Чолакова

Януарското издание на инициативата „Lidl неделя в Музейко“ кани своите малки посетители в чудния свят на приказките и създаването на истории.

На 13 януари 2019 г., неделя, малки и големи ще имат възможността да се потопят в творческа работилница за създаване на интересни и завладяващи истории за снежни човеци, марсиански принцеси и жадни за богатства пирати. С помощта на представители от център Алос – Здрава Каменова, автор на детски книжки, и Светослав Томов, създател и преподавател по творческо детско писане, децата ще развихрят въображението си, за да създадат своя собствена приказна история.

По-малките посетители също ще могат да се включат в творческия процес – за тях ще има специална работилница, в която ще могат да нарисуват любимите си приказни герои така, както си ги представят.

Както обикновено, в рамките на „Lidl неделя в Музейко“, билетът за детския научен център ще бъде на цена от 2 лв. за всички посетители. Повече информация за събитието, можете да откриете тук.

За Lidl Неделя в Музейко

„Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. „Lidl за твоето дете“ включва серия от активности в областите на пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот, както и образование и развитие на таланти.

За контакти

Милена Димитрова

Консултант „Връзки с обществеността“  E-Mail: milenas.dimitrova@lidl.bg www.lidl.bg

Детски научен център Музейко Виргиния Чолакова Мениджър „Маркетинг“  E-Mail: maria@muzeiko.bg http://muzeiko.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *