Алианц България с Награда на германската икономика 2018 за отговорен бизнес

Алианц България е отличена с Награда на германската икономика 2018 за отговорен бизнес. Компанията спечели първо място в категория „Социален ангажимент“ с инициативата си „Национални изложби на Алианц България за живопис, скулптура и графика“. Христина Марценкова, Изпълнителен директор на Алианц Банк България, прие наградата на официална церемония, която се проведе по време на Новогодишния прием на Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК).

„За мен е огромна чест да получа тази престижна награда. Благодаря за журито за високата оценка, която отразява усилията на Алианц България като социално отговорна компания със сериозен социален ангажимент. Изкуството, като част от културата, има основно значение за обществото, в което живеем, тъй като често адресира съвременни проблеми и събития, което е и в основата на работата ни в Алианц – каза Христина Марценкова. – Горди сме, че с годините инициативата „Национален конкурс на Алианц България за живопис, скулптура и графика“ се превърна в едно от най-авторитетните събития в България. Това е единственият конкурс, който оценява и награждава усилията на творци от всички региони на страната.“

Наградата на германската икономика се присъжда за постижения през изминалата година в три категории – „Голямо предприятие“, „Малко или средно предприятие“ и „Социален ангажимент“. Победителят във всяка една от категориите се определя от жури от високопоставени представители на бизнес средите, политиката и дипломацията.

За Алианц България:
Алианц България Холдинг e част от световния лидер в застраховането и управлението на активи Алианц Груп. Компанията е на българския пазар от 28 години и предлага пълно финансово обслужване – общо застраховане, животозастраховане, банкиране, пенсионно осигуряване и  лизинг.

За допълнителна информация, моля,

свържете се с M3 Communications Group, Inc.

на  communications@allianz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *