Петя Велкова – като „Ледена кралица „ с над 200 диаманта в новата колекция за 2019г. на PALOMA FASHION

Боби Чолакова

Една фантазия за блестящи приказни феи, създадена с много любов и отдаденост, обединяваща силата на жената и силата на природата.

Неотразими модели на вечерни и булчински тоалети и над 4000 диаманта ще бъдат представени на мащабно модно събитие, облечени в елемента „зимна приказка“.

Част  от най-популярните и утвърдени модели в България ще представят уникалните дизайнерски тоалети на Поля Кинова  пред очите на специални гости от българския и чуждестранен елит.

Специално за събитието, лице на уникалното ревю ще бъде топмодела Петя Велкова, носител на редица отличия в модния бранш. За завършена визия на истинска кралица, красавицата ще украси вида си със специално изработена корона от над 200 диаманта, създадена по поръчка от утвърдената ювелирна компания Goto Jewellery and Diamonds. В допълнение на красивото бижу, гостите на събитието ще видят още над 15 модела уникални по рода си корони.

В допълнение на всички изненади, Петя Велкова засне фотосесия за PALOMA FASHION, с която само загатна за невероятното преживяване, на което ще се насладят гостите на 13-ти февруари в София, хотел Балкан.


PALOMA FASHION
www.paloma-fashion.com

0878149015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *