Алианц Банк България възстановява сумите на клиентите си в Нова Загора

Във връзка със случая в клона на Алианц Банк България в гр. Нова Загора, бихме искали да съобщим, че Банката започна изплащането на средствата на засегнатите клиенти, с потвърдени неоторизирани трансакции по сметките си. Като част от корпоративните ценности и вътрешните стандарти за интегритет на компанията, Банката взе решение да възстанови средствата на клиентите в пълен размер, преди приключване на наказателното производство.
Мисията на Алианц Банк България е да бъде доверен партньор и съветник на своите клиенти, затова тяхната удовлетвореност е основен приоритет за нас. Практиките ни се фокусират върху поддържането на международни стандарти за банкиране, етични бизнес норми и най-високо ниво на обслужване
За Алианц Банк България:
Алианц Банк България е универсална търговска банка със седалище в гр. София. Банката е част от групата на Алианц България Холдинг и предлага на клиентите си цялостни финансови решения. Алианц Банк притежава дългосрочен кредитен рейтинг „ВВВ+”, перспектива стабилна, потвърден от международната рейтингова агенция Fitch Ratings Ltd. на 24.05.2018 г. 

 

 M3 Communications Group, Inc.

на communications@allianz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *