Операционната система EMUI 9.0, базирана на Android 9 Pie, вече е налична за HONOR 8X

БОБИ ЧОЛАКОВА
Новата система осигурява по-интелигентно, лесно и бързо потребителско изживяване

EMUI 9.0, новата версия на потребителския интерфейс на HONOR и Huawei, ще бъде налична за HONOR 8X, стартирайки от средата на този месец. Притежателите на смартфона ще получават ексклузивниHOTA ъпдейти от 18 март до 11 април. EMUI 9.0, базирана на Android 9 Pie, предлага топ иновации, които ще осигурят по-интелигентна и опростена операционна система. Тези иновации значително ще подобрят потребителското изживяване, включително сигурността на информацията, функциите с изкуствен интелект (AI), управлението и функционалностите на устройството.

Една от основните промени, заложени в EMUI 9.0, е иновативната функция Password Vault, която предлага по-голяма сигурност при съхранението на потребителските данни и пароли. Също така актуализацията прави AI по-достъпен за потребителите на HiVision – асистент за пътуване, пазаруване и превод, задвижван от AR. Обновената операционна система въвежда и безжично проектиране, което осигурява изживяване, подобно на десктоп преживяването, когато устройството е свързано безжично с телевизор или монитор*. По този начин потребителите могат да разглеждат презентации, снимки, видеоклипове или да играят електронни игри на проектиран голям екран директно от устройството си.

Повече функционалности, повече забавления
Като цяло EMUI 9.0 е проектирана като лека операционнa система, която прави устройството по-бързо и лесно за използване. Новата версия увеличава цялостната оперативна производителност с 12,9% и драстично съкращава времето за стартиране на приложенията. Освен това операционната система намалява броя на EMUI елементите в настройките с 10%, което значително улеснява използването на устройството. Друга ключова характеристика на EMUI 9.0 е естественият UX дизайн, който осигурява последователност при оформлението на интерфейса, съчетано с минималистичен стил, вдъхновен от природата.
 

*Устройствата с голям екран трябва да поддържат протокола Miracast или да използват видео адаптер Miracast.

* * * * *

За HONOR 8X:
HONOR 8X е един от най-популярните модели на HONOR. Смартфонът съчетава модерни технологии и естетичен външен вид. HONOR 8X се отличава с минималистичен дизайн и COF технология (чип-на-филм), 6.5-инчов FullView дисплей с 91% съотношение „екран към тяло“, камера с GPU Turbo технология, поддържана от изкуствен интелект, и 2.5D двойно текстурирано стъклено тяло в цвят аврора (Aurora).

За Honor: 
Honor е водеща марка за смартфони на Huawei Group. Брандът е създаден, за да отговори на нуждите на дигиталното поколение чрез интернет-оптимизирани продукти, които предлагат превъзходно потребителско преживяване, окуражават активните, насърчават креативността и дават възможност на младите да постигат своите мечти. Правейки това, Honor се наложи успешно като различния бранд, като демонстрира смелост да върши нещата по различен начин и да създава и предлага най-новите технологии и иновации на своите клиенти.
За повече информация, моля, посетете:
https://www.hihonor.com/bg/
https://www.facebook.com/BulgariaHonor/
https://www.instagram.com/honor_bulgaria/

https://www.instagram.com/honorglobal/
https://www.youtube.com/honorglobal


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на: 02/818 70 10 и press@m3bg.com;
Аccount Manager на проекта: Кристина Радкова, kradkova@m3bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *