Първият хотел ibis Styles ще бъде открит в София през 2021 г.

Боби Чолакова

 Водещата хотелска верига Orbis Hotel Group, стратегически партньор на Accor, ще отвори нов хотел в София след 2 години. Веригата стартира разширяване на мрежата си в България, като подписа споразумение за управление на първия у нас хотел от бранда ibis Styles.

Радина Стоянова, Project Manager на хотела, коментира: „ibis Styles Sofia City ще предложи 116 стаи и ще посрещне първите си гости през 2021 година. В София все още няма хотелски продукт като ibis Styles и поради уникалната комбинация от предимства като модерна концепция, съвременни технологии и най-добрите международни практики сме убедени, че този бранд ще бъде най-успешният избор за тази локация. Този хотел ще повиши стандартите за качество в българския ваканционен и бизнес туризъм и ще подпомогне местната икономика със значителна инвестиция и нови работни места.“

Хотелът ще бъде разположен в мултифункционална сграда, съчетаваща хотелска част, офисно пространство и конферентни услуги със зала за събития и срещи за над 300 души.

„Ibis Styles Sofia City ще бъде в новата, динамична част на София, където времето е един от най-ценните активи за бизнеса – на бул. „Цариградско шосе“, в близост до Sofia Tech Park, The Mall и летище София, и на няколко минути от центъра на града. Ето защо часовниците ще бъдат основната тема за интериорния дизайн на този нов модерен хотел“ – добави Радина Стоянова.

„Orbis – със своя стратегически инвеститор Accor, е водеща хотелска група в Източна Европа и пристигането на ibis Styles в София, добре позната и доказана световна марка, предлагаща иновации и високо ниво на хотелско обслужване, потвърждава нашата стратегия за динамично развитие в Югоизточна Европа. За нас е чест, че местен реномиран инвеститор реши да стане партньор на Accor за този проект. Ibis Styles е наложил се хотелски бранд, който отчита 20% над средните стойности по отношение на премиум възприемането на марката“ – каза Франк Реул, ръководител на отдел „Развитие“ на Orbis Hotel Group и Accor за Източна Европа.

Брандът на Accor – ibis Styles, предлага уникални дизайн и атмосфера, топло, приветливо обслужване и посрещане, тук гостите могат да почувстват пулса на града и да се докоснат до местния дух. Креативността и доброто настроение са отличителните белези на тези комфортни, дизайнерски хотели, които формират мрежа от почти 470 обекта в цял свят.

В България Orbis Hotel Group има 2 хотела Novotel Sofia и ibis Sofia, като тази година веригата планира да открие и своя първи хотел в гр. Пловдив – луксозния бутиков хотел MGallery by Sofitel.


За Orbis Hotel Group:
Orbis Hotel Group е най-голямата хотелска верига в Полша и Източна Европа. Orbis се състои от 133 хотела и е ексклузивен лицензодател на всички марки на AccorHotels в 16 страни – Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. Мрежата разполага с почти 21 000 стаи за настаняване. Хотелите са под марките Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles и ibis budget. Признати в целия свят, тези брандове осигуряват качество на услугите в различните категории – от луксозни 5-звездни до бюджетни хотели 1 звезда. Стратегически партньор на Orbis е Accor.

Зa Accor:
Accor е водещият хотелски оператор в света, който предоставя уникални и значими преживявания в близо 4 800 хотелa, курортa и резиденции в 100 държави. С ненадминато портфолио от брандове, които предлагат широка гама от услуги от луксозния до икономичния сегмент, Accor гарантира гостоприемство на гостите си повече от 50 години. Групата разполага с богата гама от услуги, които осигуряват не само настаняване, но и нови възможности за живот и работа, както и достъп до кулинарни предложения, нощен живот, възможности за релакс и co-working пространства.
За да стимулира бизнес резултатите си, Accor изгражда портфолио от услуги, които развиват гостоприемството, бизнес операциите и допринасят за уникалните преживявания на посетителите. По този начин гостите на хотелската верига получават достъп до една от най-атрактивните програми за лоялност за клиенти в световен мащаб.
Основна мисия на Accor e да създаде устойчива система за изграждане на допълнителна стойност и да утвърди ролята си в съхранението на планетата и обществото. Чрез програмата PLANET 21 групата се опитва да наложи „позитивност в хотелиерството“, а чрез Accor Solidarity – да подпомогне хора в неравностойно положение чрез професионални обучения и достъп до работни позиции.
Accor SA е листван на фондовата борса Euronext Paris (ISIN code: FR0000120404) и се търгува в САЩ на OTC пазара (Code: ACRFY).
За допълнителна информация, моля, посетете www.accor.com.

 

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. 
на press@m3bg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *