Акцентите по FOX през май

FOX LIFE

 

Вилидж, Сезон 1

От 15 май, сряда @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

 

Добре дошли във „Вилидж”. Един съвсем обикновен на вид жилищен блок, който обаче се оказва доста необикновен заради своите обитатели. Те са изградили помежду си силни приятелски и съседски връзки, превръщащи ги в голямо семейство.

Сара е медицинска сестра и самотна майка, отглеждаща умна тийнейджърка. Гейб е студент по право, който току-що се е сдобил с неочакван по-възрастен съквартирант. Ейва трябва да осигури бъдеще за своя малък син, роден в САЩ, преди да бъдат потърсени от имиграционните служби. Ник е ветеран, скоро завърнал се от война. Рон и Патрисия са душата и сърцето на блока. Това са затрогващите житейски истории, които доказват, че семейството наистина е всичко, дори когато е създадено от хората около теб.

 

Участват:

Моран Атиас, Микаела Макманъс, Франки Фейсън, Джерод Хайнс, Грейс Ван Диен, Уорън Кристи, Дарън Кагасов, Лорейн Тусейнт и Доминик Чианийз

В името на народа, Сезон 2

От 23 май, четвъртък @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

 

Действието в сериала се развива във Федералния съд на южния окръг на Ню Йорк, известен още като „Главният съд“. „В името на народа“ проследява историята на група млади и неопитни адвокати, които работят едновременно за защитата и за прокуратурата.

Най-добрите приятелки Сандра Бел и Алисън Адамс работят като обществени защитници заедно с Джей Симънс и техния началник – федералния защитник Джил Карлан. Към тях се присъединява и новият следовател Тед, а всички те трябва да се изправят пред прокурорите Сет Оливър, Ленард Нокс, Кейт Литълджон и шефа им – началника на криминалното бюро в американската прокуратура – Роджър Гън. Към нашите адвокати се присъединяват съдия Николас Бърн, който разглежда някои от най-спорните случаи, както и съдебният секретар Тина Крисман, която следи за дисциплината.

Тези млади адвокати ще бъдат подложени както на лични, така и на професионални изпитания, докато животите им се преплитат в най-престижния американски съд.

 

Участват:

Хоуп Дейвис, Брит Робъртсън, Ана Смит, Бен Рапапорт, Бен Шенкман, Джасмин Савой Браунс, Реге-Жан Пейдж, Сузана Флууд, Уесам Кийш, Вонди Къртис-Хол, Чарлс Майкъл Дейвис

 

 


Уил и Грейс, Сезон 10

От 4 май, събота – неделя @ 22:55 ч.

Премиера за България

 

 

Уил, Грейс, Джак и Карън отново ще очароват света с грандиозното завръщане на този неповторим и емблематичен комедиен сериал. В предишния сезон Джак се сгоди за стюардесата Естефан, а майката на Уил се сгоди за бащата на Грейс. Ще станат ли Уил и Грейс доведени брат и сестра? Също така Карън реши да приключи романса си с Малкълм, за да се фокусира върху брака си със Стане, но дали нещата между двамата ще се получат?

В този сезон ще видим нови остроумия и незабравими нови преживявания на нашите любими герои. Някои от гостуващите звезди ще включват имена като Дейвид Шуимър, Алек Болдуин, Джон Крайър, Мери Маккормак, Мини Драйвър, Мато Боумър и др.

 

Участват:

Ерик Маккормак, Дебра Месинг, Шон Хайес, Мегън Мълали

 

 

 

 

 

 


Почти перфектна, Сезон 1

От 18 май, събота – неделя @ 22:55 ч.

Премиера за България

 

 

Тя е идеалната майка, шеф, съпруга, приятел и дъщеря. Добре, де, не е идеална, но пък се опитва да бъде. Чувства се зле, когато има секси сън с някой друг, освен с мъжа си, когато се прави, че не познава децата си, щом правят пакости навън или когато използва подчинените си на работа. Но всичко това е нормално, нали така? Никой не може да знае всичко и да бъде перфектен във всяко отношение. Тази съвременна комедия ще ни покаже, че нещата могат да останат под контрол, дори когато нещо не ни е наред.

 

Участват:

Сараю Блу, Пол Аделщайн, Мадхур Джефри, Браян Джордж, Джеймс Бъкли, Зак Чери и Джон Пембертън

 

 

 

 

 

 

 

 


Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян, Сезон 1

От 2 май, понеделник – петък @ 14:15 ч.

Премиера за България

 

 

Участниците в новото шоу „Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян” ще получат възможност да се променят из основи с помощта на някои от най-видните експерти по фитнес и хранене в света.

Участниците са хора, зарязани от половинките си, такива, които се опиват да поправят проблемите във връзката си или пък се сблъскват с други трудности в живота. Всички те ще могат да разчитат на Клоуи да ги опознае, да открие какво не е наред и да им помогне да се изправят отново на крака. Крайната цел на това пътешествие е само една – отмъщението.

 

Участват:

Клоуи Кардашян

 

 


Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян, Сезон 2

От 15 май, понеделник – петък @ 14:15 ч.

Премиера за България

 

 

Клоуи Кардашян се завръща във втори сезон на шоуто „Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян”, за да може отново да помага на хората, които искат да се трансформират в най-добрата версия на себе си. Със своя екип от фитнес инструктори, стилисти и експерти по красота, тя ще съдейства 17-те участника да се превърнат в онези хора, които винаги са мечтали да бъдат. Клоуи лично ще се запознае с всеки от тях и ще им даде ценни мотивационни съвети за това как да преминат през промяната. Въпреки всико, пътят към щастието е тежък и не всяка история приключва с успех.

 

Участват:

Клоуи Кардашян

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FOX CRIME

 

Гранчестър, Сезон 4

28 май, вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

 

Годината е 1956-та и във въздуха на Гранчестър се усеща промяната. Правилата на играта са променени след  войната, а резултатът е появата на един тийнейджър и ерата на Елвис. Момчетата от „Теди Бой” се разхождат по улиците на Кеймбридж. Дори научната фантастика започва да се превръща в реалност, когато нов „компютър” се появява в университета. Преподобният Сидни Чеймбърс се е оставил на течението и няма кауза, след като неговата любима, Аманда, си е тръгнала преди година. Сега всичко се върти около църковните задължения, нескончаемите съвещания с енорийския съвет (където той попада между вътрешна битка за надмощие) и редките моменти на въодушевление, породени от факта, че може да помогне на своя приятел – детектив Джорди Кийтинг. Самият Джорди е забелязал особеното отношение на Сидни към света, което граничи с нихилизъм. Тя има нужда от малко разнообразие и опасности и ги получава, когато в града пристига американския правозащитник Вайълет Тод и започва своя поход за социална справедливост. Тогава опасностите обаче стават твърде много…

 

Участват:

Джеймс Нортън като Сидни Чеймбърс

Робсън Грийн като Джорди Кийтинг

 

Новите мистерии на мис Фишър

6 май, понеделник @ 22:00

Премиера за България

 

 

От създателите на „Мистериите на мис Фишър“, тази нова криминална драма изключително умело комбинира стил, блясък и опасни приключения.

 

Годината е 1964-та. Красивата и непоколебима мис Фишър разбира, че популярната ѝ леля, която самата тя не познава, е изчезнала някъде из Нова Гвинея. Оказва се, че младата жена неочаквано наследява цяло състояние и в същото време трябва да докаже, че е достатъчно добра и непоклатима, за да се превърне в частен детектив от световна класа.

 

Доказано невинни – сезон 1

От 28 май, всеки вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

 

Сериалът „Доказано невинни” проследява историята на аутсайдерска правна фирма, ръководена от Маделин Скот (Рейчъл Лефевр) – безкомпромисен адвокат, със силна жажда за правосъдие. Маделин най-добре знае какво означава невинен човек да бъде освободен от затвора. На 18-годишна възраст тя и брат ѝ Ливай (Райли Смит) са осъдени по погрешка в сензационен случай на убийство, вследствие на което тя става печално известна в цялата страна.

 

Участват:

Рейчъл Лефевр като Маделин Скот

Ръсел Хорнсби като Ийзи Будро

Винсънт Картайзър като Боди Куик

 

 

 

 

Дълбоката държава – сезон 2

От 13 май, всеки понеделник @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

 

 

Увлекателната и проницателна шпионска драма се завръща на екран с някои нови актьорски попълнения и със свеж и приковаващ сюжет. Трима командоси от американската армия са убити при засада в Мали, но не всичко е такова, каквото изглежда. С напредването на историята става ясно, че мисията в Мали за борба с тероризма е организирана от дълбоката държава, с цел да се създаде прикритие за новата златна треска – целта да се победи Китай в надпреварата за африканските природни ресурси – нефт, газ, руда и минерали. Това е първата мръсна война за чиста енергия.

 

Участват:

Уолтън Гогинс като Нейтън Милър

Джо Демпси като Хари Кларк

Карима Макадамс като Лейла Тоуми

Алистър Петри като Джордж Уайт

Анастасия Грифит като Аманда Джоунс

Виктория Хамилтън като сенатор Мегън Съливан

 

Лий Даниелс: Стар – Сезон 3 (част 2)

От 31.05., петък, @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

 

Лий Даниелс: Стар е история за възхода на три момичета към славата. Вторият сезон завърши със заплаха за животите на Карлота (Куин Латифа), Алекс (Раян Дестини), Симон (Британи О’Грейди), Дерек (Куинси Браун), Котън (Амия Скот) и Каси (Бранди Норууд). Карлота оглави отдел „Репертоар и музиканти“ на „Мидтаун Саунд“, но всичко за нея се срина, когато разбра, че Каси е убила Джахил (Бенджамин Брат). Когато Карлота се изправи срещи Каси, двете извадиха пистолетите и единият гръмна…

Междувременно Алекс, Котън и Дерек летят към Ню Йорк, когато от новинарската емисия става ясно, че има катастрофирал самолет и никой не знае кой е оцелял.

Третият сезон продължава три месеца по-късно, когато Стар (Джуд Деморест) се завръща след турнето си и най-накрая става ясно какво се е случило с Алекс и Симон.

 

Участват:

КУИН ЛАТИФА като Карлота Браун

ДЖУД ДЕМОРЕСТ като Стар Дейвис

РАЯН ДЕСТИНИ като Александра

БРИТАНИ О’ГРЕЙДИ като Симон Дейвис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *