ЦВЕТИ РАДОЙЧЕВA на Мистър София 2019

Боби Чолакова

На 17 април се проведе конкурса Мистър София, на който беше избран най-красивия софиянец за 2019г.Над 300 души успяха да се насладят на атрактивното шоу, а голямата награда  грабна 32-годишния Георгиос Сърбинов.

Талантливата поп певица Цвети Радойчева, която в последно време се изявява изключително успешно на сцената на повечето конкурси за красиви жени в България, този път впечатли гостите и на Мистър София 2019.Специалната покана дойде именно от собственика и организатор на конкурса Владислав Славов .

Красавицата поднесе коктейл от емоции със избора на своите песни. Тя изпя брилянтно нейния хит „Вземи ми всичко „ и най – новия си сингъл „Изчезни“, който набира все по -голяма популярност и стана любим на нейните почитатели след дебюта му на големите форуми Мис София 2019 и Sofia Fashion Week SS 2019.Песента е по музика на самата Цвети, текст на Петър Москов,аранжимент на Алекс Нушев .Тя е посветена на жените, пострадали от домашно насилие и съвсем скоро ще се сдобие и с тематичен видеоклип.

Избора на Мистър София се проведе в няколко тура,а кандидатите направиха впечатляващо ревю в официални костюми под звуците на  хитовите песни на Цвети Радойчева. Шармантната изпълнителка, която винаги държи на своя безупречен външен вид за пореден път беше избрала умопомрачителна  дизайнерска рокля на топ дизайнерката Ради Лазарова.

Освен „Изчезни“,родната поп певица подготвя още една песен,с която ще зарадва меломаните на един от големите конкурси за песен през  лятото.А през есента Цвети Радойчева ще осъществи своя първи самостоятелен концерт, с който ще отбележи 10 години на сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *