Премиерите през юни 24KITCHEN

Боби Чолакова

Тропическо гурме: Куинсланд
Сряда @13:00 ч.

Премиера на 12 юни 2019 г.

 

 

„Тропическо гурме: Куинсланд“ ще ви потопи в летните аромати и вкусове по един запомнящ се начин.

 

Звездата от най-гледаното кулинарно предаване в Австралия Джъстин Скофийлд се отправя на специално кулинарно пътешествие из тропическия австралийски щат Куинсланд.

 

Джъстин ще преоткрие природните чудеса на Куинсланд, ще се запознае с прекрасното местно производство и ще се отбие при талантливи локални шеф-готвачи за обмяна на разнообразни и вдъхновяващи рецепти. Ще видим как се събира куркума в планината Тамбурин и как се лови мангров краб на островите Уитсъндей, а също и как се приготвя храна на някои от най-красивите плажове в света.

Дългите уикенди на Рик Стайн

Понеделник – Неделя @14:00 ч.

Picture Shows: Rick Stein cooks Viennese Herring and Potato Salad

Премиера на 3 юни 2019 г.

 

 

Известният шеф-готвач Рик Стайн ще ни покаже някои от най-любимите си уикенд дестинации. „Дългите уикенди на Рик Стайн” ще вдъхнови зрителите да посетят нови дестинации и да избягат от обичайните туристически капани. В Бордо, Берлин, Рейкявик, Болоня и Виена, Рик е идеалният гид за тази вдъхновяваща и разнообразна палитра от уикенд почивки. От чудесните местни пазари и изключителни ресторанти до винарните, кафенетата и баровете, Рик ще ни направи свидетели на истинско кулинарно пиршество. По-късно, завърнал се в своята кухня, Рик избира по три класически рецепти от всяка дестинация, за да ни покаже как да ги приготвим.


От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

Всеки ден @14:00 ч.

Премиера на 23 юни 2019 г.

Picture Shows: Rick Stein at St Mark’s Square, Venice

 

 

Шеф Рик Стайн потегля на паметна одисея през Италия, Хърватия, Албания, Гърция и Турция, за да проучи кулинарното наследство на легендарната Византийска империя, да разкрие слабо известната история и кухня и да се наслади на храната, която мнозина свързват с празниците в източното Средиземноморие и Адриатика – здравословни, леки, вкусни ястия, които се съчетават съвършено със слънцето, далечните острови, охладеното вино и прозрачните морски води с цвят на аквамарин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *