За първи път група „Фантазия“ заложиха на колаборация с утвърдена изпълнителка

Християн Гьошев

”Фентъзи Груп Медия” представя “Групата на народа” са думите, с които започва най-дългоочакваното парче на група “Фантазия” – Казабланка, в което специално участие взима Ева-Марти.Само ден след официалната си и ексклузивна премиера в интернет пространството, „Казабланка“ безапелационно завоюва челните позиции в най-големия уебсайт за видеосподеляне в света, а именно YouTube.

Един от любопитните факти съпътстващи този проект е, че за първи път група „Фантазия“ влизат в колаборация с вече обикната от феновете изпълнителка. Ева-Марти е певица от музикалният лейбъл FGM, която спечели сърцата на меломаните с мега хита „Моето момче“. В екзотичната лента към видеото, гласовитата Ева-Марти показва изключително интересни визии, а за най-запалените си почитатели, тя ги е заснела в атрактивна фотосесия. Младата изпълнителка публикува кадри от въпросната фотосесия в официалната си Фейсбук страница, както и в Инстаграм, където феновете й проявяват изключителен интерес и не спират да я ласкаят, като й правят комплименти.

Друг любопитен факт покрай проекта „Казабланка“ е, че Мънки – вокалиста на бандата, сбъдва своят детска мечта по време на снимките. „Винаги съм искал да бъда заснет точно по този начин: да съм на високо, камерата да е в краката ми и да ме обикаля отдолу, както го правят батковците от Америка.“
„Най-щастлив съм обаче, че този път си партнирах и с маймунка. Аз съм Мънки, а сега имаше и още един Мънки. Успяхме да го уплашим, вероятно осветлението и шумотевицата му повлияха, защото той доста се раздразни. През цялото време тичаше към собственика си, накрая дори го и нахапа, затова и кадрите с него са доста малко, но Люси успя да подбере най-доброто от заснетото.“ – споделя Мънки задкулисни неволи от снимките на видеото.

Парчето на звездите от музикална компания „Фентъзи Груп Медия“ предизвика изключително голям интерес и застана на върха в българската трендинг листа в YouTube. Очевидно формулата, на която е заложил екипа, работи перфектно.

https://youtu.be/yB5qferx4c0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *