Social Media Маркетингът започва да се развива и в България

Вече има хора, които се грижат за профила ви в социалните медии, без да се налага вашата намеса.

Маркетингът в социалните мрежи се превръща в любим инструмент за реклама и популяризиране на продукт или услуга и се свързва с процеса на повишаване на трафика и вниманието към лични или бизнес профили.

Популярен метод за реклама в социалните медии са инфлуенсърите, които имат лоялна аудитория от последователи, интересуващи се от техния живот. Проучване показва, че 88% от потребителите вярват на ревютата от инфлуенсър, почти толкова, колкото на препоръка от приятел. Това ги прави предпочитан канал за реклама в чужбина, а вече и в България.

У нас този тип маретинг тепърва започва да се развива, но набира голяма скорост в последната година.

Факт е и откриването на една точно такава агенция. Млад екип от професионалисти започва да развива маркетинга в социалните мрежи и всичките му приложения.

Емилия Иванова, модел и основател на агенцията UPgreat , заедно с екипа и от красиви дами решава да започне да развива модели и в социалните мрежи.

„Видях, че в чужбина, брандовете предпочитат да рекламират с известна личност с голям брой последователи, отколкото с успешен модел.“

Звездният PR Атанас Лазаров пък коментира:

“ Платформата инстаграм е изключително силен инструмент за промотиране и реклама. Положителен факт е, че момичетата имат възможност да стартират с развиване на своите инстаграм профили на първо място  като модели, а по и късно това им показва необятните възможности на маркетинга в социалните медии.” допълва още Ат.Лазаров.

Сега дамите развиват лични и бизнес профили, като използват всички инструменти  за това да бъдеш успешен. Те се занимават с всички детайли и тънкости  в профила ви, а за вас остава само да се наслаждавате на крайния резултат.

Инстаграм е медия, която в последните 2 години започва да измества фейсбук.

От UpGreat споделят, че рекламата именно в Инстаграм достига до по голяма аудитория и е 10 пъти по-достъпна от тази в платформата на Фейсбук.

Дамите от екипа на иновативната агенция са твърдо решени да наложат social media маркетинга и в България и да покажат безбройните възможности, които предлага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *