Рекорден брой проекти се конкурират в Годишните награди на b2b Media

Боби Чолакова

Церемонията за отличаване на призьорите ще се проведе на 10 юли в София.

 Над 70 проекта се състезават в петото издание на Годишните награди на b2b Media, с което се бележи рекорден интерес към събитието, съобщават организаторите.

 

За отличията в над 20 категории се състезават организации, които имат значими постижения, както и новаторски, креативни и социално-отговорни проекти. Участниците са от различни сектори у нас.

 

Голямата награда на конкурса ще бъде връчена от медийната група на най-иновативната от всички компании с най-динамично развитие и най-креативни кампании.

 

Конкурсът на b2b Media за пета година ще отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости.

 

Престижното жури ще оцени устойчиво и иновативно поведение, направени мащабни инвестиции, значими сделки, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

 

Сред новите категории тази година са:

  • Предприемачество с кауза
  • Кампания с кауза
  • Социален проект

 

А сред най-оспорваните категории са:

  • Кампания за community branding
  • Динамично развитие
  • Иновативен проект или услуга

 

И в това издание на конкурса ще бъде определен „Лидер на годината”.

 

А пълният списък на отличените ще стане известен след церемонията по награждаване на 10 юли.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *