„Белла България“ с отличие от Дамския форум и сп. „Икономист“

Боби Чолакова

Компанията е лидер в категорията „Производство“ в топ 300 на компаниите в страната

 

 

Милва Караджова, ръководител направление „Корпоративни комуникации“ в „Белла България“ получава наградата от Диана Митева, изпълнителен директор на ДСК

Снимка сп. „Икономист“

 

 

„Белла България“ бе отличена от Дамския форум и сп. „Икономист“ като компания лидер с жена главен изпълнителен директор в сектор „Производство“ сред топ 300 на най-големите по приходи компании в България. Класацията „Жените в корпоративна България“ е по повод 10-годишнината на организация на бизнесдамите в страната ни и бе представена на тържествена церемония (18 ноември, София).

„За мен е изключително удоволствие да получа тази награда от името на международния екип на „Белла България“, която вече над 20 години е сред основните икономически двигатели на хранителната индустрия в страната и региона“, сподели по повод на наградата Милва Караджова, ръководител направление „Корпоративни комуникации“ в „Белла България.

„Белла България“ е водеща компания в хранителната индустрия в Югоизточна Европа с международно участие и мениджмънт и развива продукти по водещи европейски стандарти за високо качество на продукцията и здравословни храни. С вкусовите качества на рецептурите, както и традициите на приготвянето на храната, компанията постига забележително международно признание. Продуктите от портфолиото на „Белла България“ се предлагат в над 20 страни на 4 контитента. Ежедневно стотици хиляди потребители избират продуктите на „Белла България“. Компанията печели доверието им в спортсменска конкуренция и постига високи резултати.

 

 

 

 

Членовете на УС на Дамски форум Таня Косева-Бошова (вляво) и Диана Митева и Ирина Комитова (вдясно) в компанията на представителите на отличените компании – „Орбико България“, Lidl, „Белла България“, Банка ДСК, „Пощенска Банка“, „УниКредит Булбанк“ (отляво надясно)

Снимка сп. „Икономист“

 

 

news@bella.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *