„АВЕНЮ Q” ЗА 50-ТИ ПЪТ НА СЦЕНАТА НА СТОЛИЧЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР

Режисьорът Уест Хайлър идва в България за юбилея на мюзикъла

 Оригиналният бродуейски мюзикъл, който бе представен за първи път в България през февруари 2017 г., празнува своя 50-ти сценичен рожден ден. Специално за юбилейния спектакъл, който ще се играе на 23 януари от 19:00 ч., в София идва Уест Хайлър – режисьор на мюзикъла.

 

„Авеню Q“, който бе отличен с награда ИКАР за 2018 г. e забавен спектакъл за възрастни, който третира всички чувствителни теми на нашето време по неочакван начин. Расизъм, ксенофобия, гейобщество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, което води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и приемане на различията.

 

И тъй като това е добър повод за празник, екипът на „Авеню Q“ ще организира after party с много музика, импровизации и „цензурирани“ смешки в популярен столичен клуб, което е с вход свободен за всички приятели!

 

Още един спектакъл на Столчиен куклен театър празнува юбилей тази седмица – „Бебешка пиеса“, която на 15 януари ще отбележи представление номер 200!

 

Спектакълът за най-малките зрители на възраст от 0 до 3 години е истинско действащо знание, което насърчава развитието на базови умения и познания у децата. Той е полезен не само за малчуганите, но и за родителите – нали тъкмо те трябва да помогнат на малкото дете да направи първия си избор между ДА и НЕ.

Юрий Синьовски
PR
Столичен куклен театър
София, ул. „Гурко“ 14

www.sofiapuppet.com
www.facebook.com/sofiapuppet

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *