Motorola посрещна Edge 30 – Най-тънкият 5G смартфон наоколо | Press Release

Посрещнете най-тънкия 5G смартфон наоколо:

Moto Edge 30

 

 

Motorola представи най-новото попълнение в семейството на Edge: motorola edge 30.  С мощна 50МР система от камери, ултра гладък 144Hz, 6,5-инчов FHD+ OLED дисплей, мултиизмерен  Dolby Atmos® звук и енергийно-ефективната мобилна платформа Snapdragon® 778G+ 5G,  новото edge устройство гарантира впечатляващо потребителско изживяване, събрано в елегантен и модерен дизайн.

 

Edge 30 е най-тънкият 5G смартфон в своя клас. С дебелина едва 6,79 мм,  устройството заема по-малко място в джоба ви и пасва перфектно на ръката ви, като все пак е снабдено с впечатляващи функции. Edge 30 се отличава и с привлекателен външен вид, притежавайки фини, подобни на скъпоценни камъни шарки, които се променят при накланяне на телефона от една страна на друга, за да придадат още повече дълбочина.

 

 

 

 

 

Камера с най-съвременни възможности

Edge 30 разполага с 50 МР сензор за ултраширока камера, 32МР специална предна камера и най-усъвършенстваната 50 МР камера с висока разделителна способност на Motorola, която използва най-новия стандарт за автофокус на флагманите – Instant All-Pixel Focus. Докато традиционните технологии за фокусиране използват около 3% от пикселите, Instant All-Pixel Focus използва пълния им капацитет – и във вертикални, и в хоризонтални варианти, за да се постигне по-бърз и прецизен резултат при всякаква светлина. Тази система ви позволява и да снимате с 32 пъти повече пиксели за фокусиране.

 

Камерата разполага и с още впечатляващи предимства – такива са възможността за заснемане на кристално ясни детайли по време на дневна светлина. С настъпването на нощта, камерата пропуска повече светлина, комбинирайки всеки четири пиксела в един огромен ултра пиксел. Освен това оптичната стабилизация на изображението (OIS) елиминира нежеланите трептения, така че да можете да заснемате най-ясните и кристални кадри. Имате и възможност да записвате HDR10 видеоклипове с над един милиард цветови нюанса – за възможно най-реалистично разказване на видео истории.

 

Често се случва приложения като TikTok, WhatsApp и Instagram да повлияят негативно на качеството на камерата и кадрите. Създавайки Motorola Edge 30, eкипът на Motorola е обърнал специално внимание на производителността в области като визуализация на лица, запис на видео с предната камера, видео чатове или значително намаляване на шума при заснемане на неподвижни изображения – това е една от причините новото edge попълнение да бъде мечтаното устройство за създателите на съдържание.

 

С Edge 30 любимите ви предавания и игри също достигат нови нива на потребителско изживяване. Устройството разполага с 6,5- инчов OLED дисплей със 144HZ честота на опресняване и HDR10+, който отговаря на кинематографичните стандарти DCI-P3 за цветови обхват, яркост, точност на цветовете и ниво на контраст, така че да можете да гледате всичко в над един милиард цветови нюанса. Двата големи стерео високоговорителя, снабдени с мултиизмерния Dolby Atmos® звук, също добринасят за по-завладяващо зрително изживяване.

 

 

 

Ултра мощна производителност

Мощта на Snapdragon 778G+ придава огромно увеличение на производителността във всеки смартфон елемент – от игрите, които играете, до видеоклиповете, които заснемате. Можете спокойно да изтегляте приложения, да провеждате видео чатове без забавяне, и да се свързвате с най-бързите Wi-Fi 6E мрежи1 с усъвършенстван модем. Най-новото Edge попълнение разполага с до 8 GB RAM и до 256 GB място за съхранение2 – достатъчни за всичко.

 

С Motorola edge 30 можете и да разгърнете устройството си с ReadyFor3, което усилва всичко, на което е способен смартфонът ви. Достатъчно е само да се свържете безжично с монитор или телевизор.

 

Освен всичко, Motorola edge 30 не заменя впечатляващата употреба и скорост на 5G. Мощната батерия с 4020 maH е създадена, за да издържи и поддържа впечатляващите функции на Motorola edge 30. Ако имате нужда от бързо зареждане, TurboPower™ 30 идва на помощ, осигурявайки часове енергия само за няколко минути зареждане.5

Motorola Edge 30 ще бъде наличен на цена от 849 лв.

 

 

 

правни откази от отговорност

Някои характеристики, функционалност и спецификации на продукта могат да зависят от мрежата и да подлежат на допълнителни условия и такси. Всички те подлежат на промяна без предизвестие. MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и фамилията марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO и TINKREALITYса търговски марки на Lenovo. Snapdragon, Qualcomm Adreno, Snapdragon Elite Gaming, Snapdragon Spaces и Snapdragon Sound са продукти на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни дружества. Qualcomm, Snapdragon, Adreno, Snapdragon Elite Gaming, Snapdragon Spaces и Snapdragon Sound са търговски марки или регистрирани търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и други държави.  Wi-Fi е търговска марка на Wi-Fi Alliance. USB Type-C® и USB-C® са регистрирани търговски марки на USB Implementers Forum. Dolby, Dolby Vision и Dolby Atmos са сред регистрираните и нерегистрираните търговски марки на Dolby Laboratories, Inc. в САЩ и/или други държави. Google и Android са търговски марки на Google LLC. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици. © 2022 Motorola Mobility LLC. Всички права са запазени.

 

За Lenovo и Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune Global 500 с приходи от 60 милиарда долара, която обслужва клиенти на 180 пазара по целия свят. Фокусирани върху смелата визия за предоставяне на по-интелигентни технологии за всички, ние разработваме променящи света технологии, които захранват (чрез устройства и инфраструктура) и овластяват (чрез решения, услуги и софтуер) милиони клиенти всеки ден и заедно създават по-приобщаваща и надеждна и устойчиво цифрово общество за всички и навсякъде. Motorola Mobility LLC е придобита от Lenovo Group Holdings през 2014 г. Motorola Mobility е изцяло притежавано дъщерно дружество на Lenovo и отговаря за проектирането и производството на всички мобилни телефони и решения с марка Moto и Motorola. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com и прочетете за последните новини чрез нашия StoryHub и Motorola Global Blog.

 

 

 

1 Предлага се само в някои страни поради регулаторни ограничения; за наличността се обърнете към доставчика на услуги; изисква отделно закупен съвместим с Wi-Fi 6e маршрутизатор и план, който може да варира в зависимост от местоположението.

2 Наличното потребителско пространство за съхранение е по-малко поради много фактори, включително операционна система, софтуер и функции, използващи част от този капацитет; може да се промени при актуализации на софтуера.

3 Готова за безжична връзка се поддържа само с телевизори, които поддържат огледален екран на смартфон с Android (Miracast).

4 5G услугата е налична с план 5G. Изисква се покритие с 5G мрежа; налична само в избрани райони; устройството не е съвместимо с всички 5G мрежи. Свържете се с вашия доставчик на услуги за подробности.

5 Батерията трябва да е значително изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в смесен профил на използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *