Рут Колева ‒ интимна с лятото в MOVING ON

Рейчъл Роу и Зуи Хашмонай замесени в новия проект на Рут

 

 

Moving On подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично талантлива.

Moving on пристига след международния успех на Kiss My Attitude и представянето на Рут Колева в South by Southwest в САЩ като единствения участник от България.

Moving On отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

 

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров.

Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип.

 

Музиката на Moving On е композиторското виждане на звездния тандем  Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път „произвеждат“ хит за Рут след работата им по великолепната Oceans.

 

Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото: „Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично споделя Рут. В текста на Moving On е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми“. 

 

Остава да гадаем каква е посоката, която поема Рут Колева, а може би ще споделите вашата версия в коментарите на:

MOVING ON  

 

Moving On се разпространява чрез „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на световния музикален гигант WARNER MUSIC INTERNATIONAL

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *