DALLIA предизвиква жанровите ограничения с летен хит

Четвъртият сингъл на певицата-пътешественик е история за любов, която остава завинаги.

 

 

DALLIA предизвиква жанровете в новия си летен хит “Ин и Ян”. С него тя дебютира в попфолк жанра, за да разкаже една гореща любовна история без край. “Темата на парчето не е просто раздялата, а неспособността след голяма любов да се отърсим и от присъствието и едновременно с това – от липсата на любимия”, разказва Деси.

 

За четвъртия си сингъл тя работи с Деян Асенов – автор на музиката и Лора Димитрова и Петя Радева, с които заедно пишат текста.

 

“От самото начало знаех как искам да звучи парчето и съм много щастлива, че Деян перфектно ме разбра. Аз съм млад изпълнител и не се страхувам от експерименти – още повече, че в моето поколение няма граница между поп и попфолк музиката – едно парче или е добро, или не е. Но ако в съвременния поп на преден план са бийтът и максимално опростената мелодия, в поп фолк жанра на преден план е гласът на изпълнителя, вокалната техника и емоцията. Затова се впускам в това приключение и нямам търпение да видя реакциите на публиката” – казва DALLIA.

 

Клипът на парчето е визуална метафора на вътрешните състояния, описани в текста на парчето. Режисьор и оператор на видеото е Иван Димитров – Torex, гримът e на Росица Екова, а стайлингът – на Ива Атанасова.

 

Ин и Ян е тук: https://www.youtube.com/watch?v=xToWaGFd9tE

 

Десислава Николова – DALLIA е родена в Сирия, където прекарва част от детството си, после живее в София, учи в Американския университет в Благоевград и в Холандия, а по-късно специализира в Австралия.

 

Занимава се с музика от 4-годишна, участва в “Като лъвовете” в БНТ, пее в хора “Радиодеца” на БНР и участва в десетки певчески конкурси и фестивали и достига  до кастинги пред жури и публика на музикалните предавания X-Factor и “Гласът на България”.

 

Дебютира на музикалната сцена през 2020-а година със сингъла “Някой като теб”, последван от “LOCА” и дуета с рапъра EMIL TRF “Любимата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *