Съветите на Ванга: Как да прпедпазим дома от уроки и да привлечем късмета

Великата Баба Ванга е посочила няколко предмета, които предпазват дома ви от уроки, зли сили и ви носят благополучие и късмет.

Пророчицата съветва винаги да има мед в къщата. Течното злато носи благополучие в дома ни. Освен това медът охранява спокойствието и комфорта. Добре е да имате и финикова палма или върба. Защото тези дървета са първи помощници в борбата със злото. Пазят дома и отблъскват нечистотията. Чесънът също е едно от магическите вещества, които е добре да имаме в дома си.

Поставен в ъглите на стаите, той гони уроките и ни предпазва от зли очи. Свещите пък помагат да се съхрани да не изчезне енергията от къщата, съветва голямата пророчица. Който има кръгло огледало в спалнята си, щастието никога няма да напусне покоите му. Ветропоказателят пък ще се справи с вятъра и стопаните на тази къща никога няма да познаят скръб, тъга или нещастие.

Вземете си кука вкъщи и така ще уловите щастието и късмета, ако ви липсват от години, съветва Ванга. Кехлибарът у дома прочиства главата и носи само мир и късмет. Ако искате да намерите пътя към щастието и да задържите любимите си хора, пазете кълбо вълна в шкафчето си. Точилото пък ще ви предпази от зли духове и ще ви помогне да забогатеете. Иглите в дома също пазят от уроки и нещастие, а ако проблемите вече са се настанили в живота и къщата ви, можете да ги прогоните, като си вземете тръстика.

Петричката легенда твърди, че ако искаме съдбата да ни се подчини, трябва да поставим предмет с формата на ботуш на видно място в жилището си. Ако искате къщата ви да е пълна с много щастие и просперитет, винаги в купата в кухнята следете да има ябълки. Пясъчният часовник в дома показва, че цените времето и имате надежден приятел в трудни ситуации.

В жилището ли ви е, знаете как да действате независимо от трудностите и препятствията в живота. Баба Ванга съветва още в къщата да имате и птица на щастието. И такава икона, която да ви прави радостни и щастливи. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще успокоява вълненията ви. Основното правило е да се обръщате с цялото си сърце към иконата, за да отговори на вашите нужди.

инфо: znanie.eu

 

#Ванга

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *