Специални пакети за отлично здраве и инфузионна терапия стартират в Regina Life Clinic

Боби Чолакова
RE:Start е новата кампания на метаболитната клиника и включва промоционални пакети с консултации, хранителни режими, анти-ейджинг програми и други

 Метаболитната клиника Regina Life Clinic стартира 2023 г. с нови промо пакети за поддържане на добра физическа форма, общо здравословно състояние и по-жизнен, сияен външен вид. Те включват широка гама услуги като консултации с ендокринолог, клиничен диетолог, кардиолог, ортопед, гастроентеролог и здравен психолог, изготвяне на хранителни режими, анти-ейджинг и слим-фит програми, както и инфузионни терапии.

Промо пакетите са част от новогодишната кампания RE:Start на клиниката в социалните мрежи, с която всекидневно мотивират последователите си да рестартират грижата и вниманието към себе си през новата година. Може да проследите кампанията в профила на клиниката в Instagram на @reginalifeclinic и да разгледате актуалните пакети тук.


„В Regina Life Clinic винаги си поставяме високи цели в работата си с пациенти и се стремим да ги мотивираме да бъдат най-добрата версия на себе си всеки ден. Това е и посланието на новогодишната ни кампания RE:Start, с която стимулираме хората да полагат повече грижи за здравето си и да обръщат внимание на външния си вид ежедневно, за да се чувстват винаги неотразими, презаредени и в отлична форма“сподели д-р Райна Стоянова, ендокринолог и част от екипа на Regina Life Clinic.

Инфузионните терапии са в основата на промо пакетите и се радват на голям интерес сред пациентите на Regina Life Clinic. Тяхното интравенозно приложение и състав се определят спрямо индивидуалните нужди на пациента след задължителен преглед при специалист в клиниката. Свойствата на тези „витаминозни коктейли“ подпомагат всички нива на здравето, подобряват състоянието на кожата и косата, хидратират тялото, повишават енергията и имунитета, помагат за изгарянето на излишните килограми и оформянето на мускулите, забързват метаболизма, регулират хормоналния баланс и помагат за борбата със стреса. Освен това инфузионните терапии са подходящи за превенция и лечение на различни здравословни проблеми, настинка и грип.

Можете да прочетете повече за услугите и лекарите в клиниката тук.

 

*****

За Regina Life Clinic:
Медицински център Regina Life Clinic e първата частна специализирана клиника с метаболитна насоченост в София, която предлага цялостно обслужване при доказани специалисти спрямо индивидуалните нужди и цели на пациентите по пътя към по-здравословен и балансиран начин на живот. Клиниката предлага диагностично-консултативна, профилактична, учебна и научна дейност с прилагане на съвременни медицински методи, които се извършват на една локация за максимален комфорт. Сред широката гама от услуги на Regina Life Clinic са консултации с ендокринолог, кардиолог, ортопед, онколог, гастроентеролог, клиничен диетолог и психолог, лабораторни изследвания и специализирани тестове за телесен състав, бързо ефикасни интравенозни терапии и енергизиращи шотове, изготвяне на хранителни режими, включително за хора с хронични заболяване или професионални спортисти, анти-ейджинг и слим-фит програми, както и обучение на студенти и следдипломно обучение на медицински специалисти.
Повече информация може да откриете на: www.reginalife.clinic

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *