FilmBox+ представя иновативния продукт SMART CHANNELS

 Боби Чолакова
Стрийминг платформата FilmBox+, собственост на глобалната медийна компания SPI, обяви старта на най-новата ексклузивна услуга – дигитални стрийминг канали Smart Channels. Те са изцяло цифрови и достъпни по цял свят и предлагат специална селекция от съдържание спрямо личните предпочитания на потребителите. За отличното клиентско преживяване и комфорт, освен каталога на FilmBox+ и линейните канали, платформата вече предлага достъп до иновативните Smart Channels, насочени към определен жанр, съдържание, актьори или режисьори.
Досега платформата FilmBox+ е лансирала 157 Smart Channels в световен мащаб, както и в основните пазари на SPI – Европа, регион Адрия, България, Унгария, Румъния и Турция. Smart Channels предлагат канали, съобразени с жанра – например FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary. Каналите разполагат с богат асортимент от класически филми на майсторите на киното или ретро филмови класики от 40-те и 50-те години на миналия век. Зрителите могат да получат достъп и до тематични програми, посветени на различни лайфстайл предавания, включително водни спортове и смесени бойни изкуства. През следващите месеци се очаква портфолиото на Smart Channels да се разрасне и селекцията от канали да стане още по-богата.

„Хората по цял свят обичат да гледат линейна телевизия. Допада им възможността да попаднат на добър филм, което е типично за традиционното телевизионно преживяване. Smart Channels съчетава най-добрите аспекти на онлайн платформите и линейното гледане, като дават възможност на зрителите да откриват съдържание, което иначе биха пропуснали, лутайки се из огромна библиотека от програми“, коментира Хайми Бехар, главен маркетинг директор в SPI International.

„Smart Channels е иновация, която ни помага да създаваме нови и специализирани стрийминг канали чрез нашата богата библиотека от съдържание, в рамките на няколко минути, което е добавена стойност за интегрираните с FilmBox+ телекомуникационни оператори. Независимо дали клиентът харесва състезания по ветроходство или си пада по филмовите класики на Тарковски, сега той може да намери в платформата бързо и безпроблемно специално създаден за него канал“, добави Бехар.

Неотдавна FilmBox+ усъвършенства своята услуга, като въведе EPG функционалност за линейните си канали. Сега функцията Smart Channels надгражда тази функционалност, като предлага специализирана селекция от канали. Кликвайки върху информационен бутон до филм в програмата на Smart Channels, зрителите могат да започнат да гледат избраният от тях филм отначало чрез менюто на FilmBox+, което създава плавен преход между линейното гледане и гледането по предпочитание.

FilmBox+ осигурява незабавен достъп до обширен каталог от VOD и канали на живо от всяко свързано с интернет устройство. Големи световни и европейски дистрибутори имат принос за добре подбраната селекция на FilmBox+, която включва шедьоври на световното кино, телевизионни сериали, документални филми, лайфстайл програми, холивудски кинокласации със световноизвестни звезди и много други. Зрителите могат да получат достъп до услугата на адрес www.filmbox.com , да изтеглят мобилното приложение, съвместимо с операционните системи iOS и Android, или да стриймват любимото си съдържание чрез приложението Smart TV, достъпно за устройства Apple TV, Android TV, Samsung и LG Smart TV.

За SPI
SPI INTERNATIONAL (компания на CANAL+) е глобална медийна компания, основен играч в разпространението на съдържание и излъчването в световен мащаб, която управлява 62 телевизионни канала и множество цифрови продукти на 6 континента. SPI управлява безплатни и платени телевизионни канали в Централна, Източна и Западна Европа, Азия и регионите на Адрия, включително ключови европейски пазари като Полша, Чехия, Румъния, Сърбия и Нидерландия. SPI Group притежава набор от наследени марки, които са се превърнали в нарицателни, като FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, както и различни тематични канали и стрийминг услуги, включително FilmBox+.  Работейки с над 700 оператори по целия свят, медийната компания използва най-съвременните технологии, които осигуряват на абонатите достъп до линейното съдържание на SPI и до съдържанието по заявка.
В продължение на повече от 25 години SPI INTERNATIONAL е водещ доставчик на кинофилми и телевизионни програми на международните пазари. Солидните партньорства на SPI с големи лицензионни доставчици осигуряват завладяващо съдържание, което е силно разпознаваемо и се радва на голямо търсене. За повече информация, моля посетете http://www.spiintl.com


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *