Рап изпълнител предизвиква попфолк певец на боксова среща с благотворителна цел

По повод новината, че попфолк певецът Емрах  е готов да се боксира на ринга, стига да има желаещи да са изправят срещу него,  се появява предизвикателство от страна рап-звездата Слаш (Стоян Стоянов), половината от успешния дует „Зипо и Слаш“.

Още преди две години Слаш отговаря на предишно предизвикателство за боксов мач, отправено публично от Емрах, който приема поканата, но впоследствие отказва да се яви на мача и изтрива всичките си постове и изпратени съобщения без да знае, че Слаш е запазил историята на предизвикателството от чат-разговора помежду им, с идеята да я използва в благотворителна кауза.

И сега, две години по-късно, по повод новината, дошла от самия Емрах и признанията му, че има сериозна спортна подготовка и че боксът се нарежда като негово призвание веднага след музиката, Слаш го предизвиква да осъществят този боксов мач и тази среща между попфолка и рапа да се случи, при това да бъде посветена на благотворителна кауза. Възможността да избере подходяща кауза Слаш оставя на Емрах.

Какво ще се случи между двамата, предстои да разберем.

Линк към историята от чата: https://www.facebook.com/shpeka.mc/posts/pfbid021sfmMeuzwqKSGnkkydVQHMPwPPsrr3tcintBRPfRrW9WCEfE9TNGK6A4hEJqD5Ztl?comment_id=897994874676913&notif_id=1677104447904482&notif_t=feed_comment&ref=notif

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *